Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimizin Bize Talimatı Olarak Gören Bir Siyasi Hareketiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimizin Bize Talimatı Olarak Gören Bir Siyasi Hareketiz”
Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek ve 2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan Sağlık ile Güzelyurt’taki seçim çalışmalarına katkı sağlamak için Aksaray’a geldi.

Ak Parti il binasında basın ve partililer ile buluşan Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı karşılayan il başkanı Hamza Aktürk burada yaptığı konuşmada; “Aksaray olarak genel seçimlerinde ilk 5’e girerek cumhurbaşkanımıza en çok desteği veren illerden birisi olduk. 31 Mart tarihinde 21 bölgede girdiğimiz yerel seçimlerde il belediye başkanlığı başta olmak üzere 3 ilçe, 2 beldemizi AK Parti ile taçlandırdık. Cumhur ittifakı olarak 14 bölgemizi aldık. Bir ilçemiz ev bir beldemizde de 2 Haziran tarihinde seçim yapılacak. Bu dönemde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile milletimizden hiç kopmadık kopmayacağız. Bizim için bir seçim biter yenisi başlar. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Yorulmadan çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Aksaray’ı AK Parti olarak en iyi şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz” dedi.

İl Başkanı Aktürk’ün konuşmasının ardından konuşan Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz; “Seçim sonuçlarını değerlendirerek gelecek planlarımızı yapma noktasında Aksaray’a ziyaret gerçekleştirdik. Milletimizin sandık yoluyla söylemek istediklerini demokrasinin gereği olduğunu, oradan çıkan sonucun da bizim başımızın tacı olduğunu, sonuçların bizim yol haritamız olduğunu iletmek istiyorum. Biz seçim sonuçlarını milletimizin bize talimatı olarak gören bir siyasi hareketiz. Türkiye genelinde seçim akşamında beklediğimiz karşılık pek olmadıysa da milletimizin değerlendirmesini talimat olarak görüyoruz ve bunu başımıza taç ediyoruz diyerek diğer siyasi partilerden farkımızı ortaya koyuyoruz. Diğer siyasi partiler sonuçlar hoşuna gitmediğinde gerekçe aramaya çalışır. Aziz milletimiz her şeyi öyle bir idrak ediyor ki kendisini yönetecek ola siyasi partilere de sandıkta gerekeni söylüyor. Siyasi partiler sandıktan çıkan sonuçlara göre yol haritasını belirleyerek gelecek planı yapıyor. Biz 2024 seçimlerini çok iyi değerlendiren ve bunu millete hizmet yoluna çevirecek bir siyasi anlayış olarak çalışacağız.

Siyasetimizi insanımıza hizmet etmenin ve hayatını iyileştirmenin bir gereği olarak yaptığımızı belirtmek istiyorum. Biz milletimizin duasını aldığımız takdirde Allah’ın da rızasını alacağına inanan bir milletiz. Milletin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getirerek, onun hayatına katkı vererek bunları gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimlerine gece gündüz demeden çalışan ve partimize destek veren teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Azimleri hiç eksilmesin inşallah. Seçim sonuçlarındaki eksiklerimizi görerek bundan sonraki süreçte de gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yılmaz ve beraberindeki partiler temasların ardından 2 Haziran tarihinde belediye başkanlığı seçimlerinin yapılacağı Sağlık beldesi ile Güzelyurt ilçesini ziyaret etti. (Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali ve Başkan’dan Tarım Emekçilerine ZiyaretÖnceki Haber

Vali ve Başkan’dan Tarım Emekçilerine Zi...

Çaldığı Malzemeler İle Yakalanan Hırsız TutuklandıSonraki Haber

Çaldığı Malzemeler İle Yakalanan Hırsız...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar