Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Mustafa ALTINSOY

Mustafa ALTINSOY

Mail: [email protected]

Cem Kavçak’a Güvenmek

Cem Kavçak’a Güvenmek

Misli.com 3’üncü lig 4’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Aksaray belediyespor’un teknik direktörü Cem Kavçak’a güvenmek ile ligin boyu kısaldı kaldı.

6 maç hoca, futbolcusuna güveniyor. Futbolcular da hocasına inanıyor. Bunu en iyi bilenlerdenim. Cem Kavçak sınırları zorluyor, zaten işin sırrı da burada yatıyor. Oyuncusuna ‘verdiğim görevi’ yap diyen bir teknik direktör profiliyle karşı karşıyayız deyim yerindeyse. Bazı futbolcuları çilingir gibi kullanıyor, bir bakıma sınırları zorluyor.

Cem Kavçak teknik kapasitesi yüksek futbolcuların rakibi hırpalamasını isterken fizik gücüyle dikkat çekenlerin de durumuna göre topa haşır neşir olanla görevlendiriyor. İşin ilginç tarafı hani klasik on numara pozisyonundaki bir oyuncu dahi ekstra görevini inanarak üstleniyor ve başarıyor da..

İşte bu nedir biliyor musunuz bu hocasına inanmak, güvenmek ve saygı duymakla alakalı bir şey. Her teknik adam futbolcusundan ekstra katkı vermesini ister ve antrenmanlarda bunu empoze ederken bir yandan da denemeler yapar. Çok azı bir oyuncudan birden fazla bölgede verim almayı başarır. Cem hoca da bunu başaranlardan çünkü futbolcular kendilerine görev verenin ve ekstra bir şeyler isteyinin daha öncede çim sahalarda büyük işler yaptığını biliyorlar. O nedenle can kulağıyla dinliyorlar ve kalan 6 hafta da Cem Kavçak ve öğrencilerine güvenmek şampiyonluğa oynayan bir takım için son derece önemli diye düşünüyorum…

Makale Yorumları

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar