Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çaldığı Malzemeler İle Yakalanan Hırsız Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çaldığı Malzemeler İle Yakalanan Hırsız Tutuklandı
Merkez Hanobası köyünde yaşanan hırsızlık olayı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri kısa sürede hırsızı yakalarken çalınan eşyalarda hırsızın ikametinde ele geçirildi.

Olay geçtiğimiz  gün Aksaray merkeze bağlı Hanobası köyünde yaşandı. Köyde ikamet eden G.Ü. isimli şahıs 112 acil çağrı merkezini arayarak hırsızlık ihbarında bulundu. Alınan ihbar ile harekete geçen jandarma ekipleri kısa sürede köye giderek G.Ü. ile irtibata geçtiler. G.Ü. jandarma ekiplerine, evindeki tahmini değeri 12 bin lirayı bulan 8 adet teşbih, 1 adet elektrikli matkap, 1 adet elektrikli parke zımba makinesi, 1 adet havalı zımba makinesi, 1 adet şarjlı matkap, 1 adet spiral, 1 set anahtar takımı, 2 halı ile 1 takım çantası nın çalındığını beyan etti.

Alınan ihbar ve Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen jandarma timleri ile JASAT dedektifleri yaptıkları çalışmalar sonrasında olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen kişinin H.G. olduğunu tespit etti. Eldeki deliller ve Savcılık izni ile H.G.’yi Altınkaya köyünde gözaltına alan jandarma ekipleri H.G.’nin ikametinde yaptıkları aramalarda ihbara konu malzemeler bulundu. Ele geçirilen malzemeler ile gözaltına alınan şüpheli il jandarma komutanlığına getirildi. Şikâyetçi olan G.Ü.’nün eşyalarını tespit etmesi ile malzemeler sahibine teslim edilirken gözaltına alınan H.G. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapıla yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber: Elif BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimizin Bize Talimatı Olarak Gören Bir Siyasi Hareketiz”Önceki Haber

Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimiz...

“Eğitim Temelden Başlar” Sloganıyla Hareket Eden Polisler 12 Bin 550 Öğrenciye Trafik Eğitimi VerdiSonraki Haber

“Eğitim Temelden Başlar” Sloganıyla Hare...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar