Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Vali ve Başkan’dan Tarım Emekçilerine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali ve Başkan’dan Tarım Emekçilerine Ziyaret
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve beraberindeki daire müdürleri ile birlikte tarım alanında çalışmak üzere Aksaray’a gelen mevsimlik işçilerle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette her çadır ayrı ayrı ziyaret edildi. Mevsimlik işçiler sağlık kontrolünden geçirilirken çadırlarda kalan çocuklara çeşitli hediyeler verilip, palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlenmeleri sağlandı. Zor şartlar altında mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan vatandaşların çadırlarına konuk olan Belediye Başkanı Dinçer, işçilerle yakından ilgilendi. Çadırlarda kalan mevsimlik tarım işçilerinin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla sorunları yerinde dinledi ve çözüm noktasında yapılması gerekenleri tespit etti. Mevsimlik tarım işçilerinin konaklamadan altyapı hizmetlerine kadar birçok konuda tedbirlerin alındığına işaret etti. Tarımın önemli bir değer olduğuna dikkat çeken Başkan Dinçer burada yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. Her yıl ülkemizin farklı bölgelerinden, özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinden mevsimlik tarım işçisi olarak ilimize gelen kardeşlerimiz şehrimizdeki tarımsal üretime büyük katkı sağlıyor. Mevsimlik tarım işçilerimize ihtiyaçları noktasında yardımcı olmak sosyal belediyecilik anlayışımızın en temel görevlerimiz arasında yer alıyor. Alın teri ile ekmeklerini kazanan misafirlerimizin Aksaray tarımına büyük katkıları oluyor. Bir ihtiyaçları olduğunda belediye olarak her zaman yanlarındayız. Allah herkese hayırlı işler, hayırlı hasatlar nasip etsin. Bereketli, kazançlı bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı. Aksaray’da çalışmaktan mutlu olduklarını dile getiren işçiler, ilgilerinden dolayı Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Yıllardan bu yana Aksaray’a gelerek tarlalarda yevmiye karşılığı çalışan tarım işçileri, hasat döneminin sona ermesiyle birlikte memleketlerine geri dönüyorlar. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılmaz’dan Aksaray Belediyesine ZiyaretÖnceki Haber

Yılmaz’dan Aksaray Belediyesine Ziyaret

Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimizin Bize Talimatı Olarak Gören Bir Siyasi Hareketiz”Sonraki Haber

Yılmaz “Biz Seçim Sonuçlarını Milletimiz...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar