Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Polise ve Cezaya Rağmen Bildiklerinden Şaşmıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polise ve Cezaya Rağmen Bildiklerinden Şaşmıyorlar
Ramazan alışverişi için çarşı merkezine çıkan vatandaşların hatalı park isyanı sürücüleri çileden çıkartırken trafik polisleri hatalı parklar nedeniyle gün boyu insanüstü bir çalışma temposu ile mesailerini tamamladılar.

Aksaray’da alışverişin ilk adreslerinden olan kent merkezi ile bu merkeze çıkan cadde ve sokakların plansız yapılması nedeniyle sıkıntılı olan trafik akışı hatalı parklarında ısrar eden sürücüler ile tam anlamıyla keşmekeşe dönüyor.

Yaşanabilecek sıkıntılar ve bölgeler için günler öncesinde tedbirlerini alan il emniyet müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şubesi ekipleri bayram öncesi sabahın ilk saatlerinden Hükümet Caddesi, Ebulfez Elçibey Caddesi, Ankara Caddesi, Eski Sanayi Caddesi ile bu caddelere çıkan tüm sokak aralarında çok sıkı park denetimi yaptı. Şehrin en yoğun bölgeleri halin eğelen bu bölgelerde hatalı park ısrarlarına devam eden sürücülere uyarılardan sonra ilgili maddelerden cezalar yazılırken özellikle Eski Sanayi Caddesi ve Hükümet caddelerinde sürücülerin park ısrarları bitmek bilmiyor. Yaşanan olaya ve trafik akışının bu araç sürücüleri yüzünden aksamasına isyan eden diğer araç sürücüleri ise duruma tepki göstererek yaptıkları açıklamalarda; “Her dönem birileri gelir ve sıkıntılı olan merkez trafiğini tamamen durdurmak için elinden gelen her şeyi yapar. Aksaray halkının bir bölümünün özellikle Eski sanayi caddesinde park etme ısrarı ile kafeler caddesi (Ebulfez Elçibey Caddesi) üzerinde ring halinde gezme ısrarları hiç bitmiyor. Bu bölgelerde araçlarının dörtlülerini yakan kişiler geriden gelen trafiğin durumunu hiçe sayarak dağ başında piknik yapıyor edasıyla oradaki mağazalardan veya diğer dükkânlardan gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapıyorlar. Bu insanlar nedeniyle Büyük Bölcek caddesine kadar, adliye önüne kadar ve Cumhuriyet Bulvarına kadar trafik uzayıp gidiyor. Akşama kadar onlarca polis bu insanlara araçlarını kaldırmaları yönünde uyarılarda bulunmasına rağmen 2 dakika diyen inip bir dükkâna giriyor. Kendilerine ceza yazılanların neye, neden isyan ettiğini anlamıyoruz. Bu dönemlerde polis ekiplerinin hiçbir özellikle bu caddelerde ve bu caddelere çıkan yollarda uyarı yapmalarını ve kimseye müsamaha göstermesini istemiyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezarlıklarda Bayram YoğunluğuÖnceki Haber

Mezarlıklarda Bayram Yoğunluğu

Trafik Canavarını Durdurmak İçin Tam Kadro Sahaya İndilerSonraki Haber

Trafik Canavarını Durdurmak İçin Tam Kad...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar