Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çölkesen “Sonuçlar Milletimize ve Devletimize Hayırlı Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çölkesen “Sonuçlar Milletimize ve Devletimize Hayırlı Olsun”
MHP İl başkanı Çölkesen “Cumhurbaşkanımıza büyük oranda destek veren Aksaraylı hemşerilerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Katılımın yüksek olduğu seçimde Büyük Türk Milleti istikrardan yana oy kullanmıştır”

28 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ardından açıklama yapan Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray il başkanı avukat Mustafa Çölkesen seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek yaptığı basın açıklamasında; “28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri, Ülkemizde ve Aksaray’ımızda sakin bir ortamda, demokratik olgunlukla ve huzur içinde gerçekleşmiştir. Bu hassasiyet için Aksaraylı hemşerimize, devletimizin tüm yetkililerine ve siyasi partilerimizin il başkanlarına teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı’nın adayı Sn. Recep Tayyip Erdoğan Aksaray’da %75.5 oranında oy almış ve halkımızın teveccühüyle Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Seçimde Cumhurbaşkanımıza büyük oranda destek veren Aksaraylı hemşerilerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Katılımın yüksek olduğu seçimde Büyük Türk Milleti istikrardan yana oy kullanmıştır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine doğru adamla, doğru adımlar Cumhur'un varlığıyla kudretli bir biçimde atılmıştır. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi “Milletimiz, Erdoğan’ı seçerek Türk Ülküsünü desteklemiştir” Seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışan teşkilatımızın tüm mensuplarına, sandık görevlilerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının milletimize, devletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rezidansın 7. Katından Düşerek Ölen Hemşirenin Annesi KonuştuÖnceki Haber

Rezidansın 7. Katından Düşerek Ölen Hemş...

Yaya Geçitleri Belirgin Hale GetiriliyorSonraki Haber

Yaya Geçitleri Belirgin Hale Getiriliyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar