Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaray Emniyeti ve Jandarması Gereğini Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Emniyeti ve Jandarması Gereğini Yaptı
Dün yapılan seçimler için haftalardır alınan tedbirler işe yaradı. Aksaray il emniyet müdürlüğü ekipleri ve il jandarma komutanlığı ekipleri sandık güvenliği konusunda aldıkları tedbirlerle olumsuzlukların önüne geçtiler.

Dün gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri için güvenli önlemlerini haftalar öncesinden alan ve tüm personellerinin izinlerini kaldıran il emniyet müdürlüğü ekipleri ile il jandarma komutanlığı ekipleri sorumlu oldukları alanlarda en ufak bir olumsuzluğa dahi izin vermediler. Merkezdeki okullarda tedbir alan polis ekipleri oy kullanma işlemlerinin başladığı saatlerden Akşam oy sayım işlemlerinin tamamlandığı ve oy pusulalarının seçim kurullarına intikaline kadar görev başında olurken seçim kurulunun bulunduğu adliye çevresi ve içerisinde de çok geniş güvenlik önlemleri alındı.

Köy ve kasabalardaki seçim bölgelerinde tedbirlerini haftalar öncesinde alan jandarma ekipleri de muhtarlıklar ve belediye seçimlerine gölge düşmemesi için sabahın ilk ışıklarından akşam geç saatlere kadar bölgelerinde en ufak bir tartışmaya dahi göz yummayarak seçim güvenliğinin sağlanmasında öncü rol üstlendiler.

Alınan tedbirleri değerlendiren Aksaray merkezdeki vatandaşlar; “Her seçim olduğu gibi okul çevrelerinde polis gereğini yapmış. Sadece okul çevreleri konusunda trafik yine yoğun. Bunun en büyük nedeni de ne yazık ki oy kullanmaya gelen bazı hemşerilerimizin yolu otopark gibi görmelerinden kaynaklanıyor. Okulu gören aracının nerede olduğuna bakmadan aracından inerek “5 Dakika oy kullanıp geleceğim” diyerek okula giriyor ve dakikalarca o araçlar nedeniyle trafik perişan oluyor.

Seçimlerin Aksaray’ımıza hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu bir Demokrasi yarışı. Halkın verdiği karar konusunda belediye başkan adayları da, muhtar adayları da, meclis adayları ve siyasi partilerde saygılı olmalı. Şimdiye kadar onlar konuştu bizler dinledik. Bugünde biz konuştuk. İnşallah söz verenler sözlerini unutmazlar çünkü seçilmişler için 5 yıllık süre çok kısa bir süre1 dediler. (Haber/Fotoğraf: E.BUDAK)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oy Kullanan Vatandaşlarda Muhtarlık TepkisiÖnceki Haber

Oy Kullanan Vatandaşlarda Muhtarlık Tepk...

ENERYA’dan Aynı Anlama Gelen 2 Farklı Mesaj “Bedava Doğalgaz 30 Nisan’dan Sonra Yok”Sonraki Haber

ENERYA’dan Aynı Anlama Gelen 2 Farklı Me...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar