Reklamı Geç
İrfan Çıtak
Aksaray
DOLAR32.3974
EURO35.2937
ALTIN2250.8

Ak Heyet Dernek ve Vakıf Yöneticilerini Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Heyet Dernek ve Vakıf Yöneticilerini Dinledi
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mensubu iş adamlarıyla bir araya gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte ertesi gün Dernek ve Vakıf yöneticileriyle buluştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun çalışmalarına rağmen ilk fırsatta Aksaray’a gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, beraberinde AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy ile Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Seyfettin Karagöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda yatırımcı ve işadamları ile bir araya geldi.

İş adamlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Aydoğdu; “Yatırımcı iş adamlarına, yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Bu bölgede yapılan üretimler, ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. İşadamlarımıza kârlı, verimli, hayırlı işler diliyorum.”

Aksaray ve ülke ekonomisine katkı sağlayan herkesin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerinin altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “Her konuda yatırımcılarımıza destek olmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Doğduğu diyarlara sevdalı, emeğin ve alın terinin kıymetini bilen, memleketine değer katmak için birbiriyle yarışan sanayici ve yatırımcılarımıza ilimize ve ülkemize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Aksaray’ın gelişmesi yatırımdadır, üretimdedir, istihdamdadır. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun.”

Daha sonra yatırımcılarla bilgi alışverişinde bulunarak, istek ve taleplerin değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Toplumun tüm kesimini temsil eden herkesle bir araya gelmeyi kendilerine şiar edinen AK heyet, Birlik Vakfı Aksaray Şubesinin ev sahipliğinde, Dernek ve Vakıf yöneticileri ile bir araya gelerek yerel ve ulusal gündeme dair istişarelerde bulundu.

İstişarelerin başarılı sonuçlar getirdiğini bildiklerini ve buna oldukça önem verdiklerini aktaran Milletvekili Aydoğdu, toplumsal konularda her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, “Sizlerin çalışmaları toplumumuz açısından büyük önem arz ediyor. Bizim medeniyetimizde vakıflar, toplum yararına çalışan dernekler çok değerlidir. Her gittiği yere toplumsal dayanışma kültürünü de taşımış bir medeniyetin evlatları olarak bu değerlerimizle dünyaya örnek olmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. AK Parti olarak kamuoyu yararına çalışan kuruluşlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya katılan tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür eden İl Başkanı Altınsoy, “Ülkemizi geleceğe taşıyacak proje ve politikalar, sivil toplumun temsilcilerinin nezdinde ve görüşleri ile şekilleniyor. AK Parti de bir istişare partisi olduğu için sizlerin görüş ve önerilerini almak istedik. İnanıyoruz ki birlikte alacağımız yol ile Aksaray ve ülkemiz, bölgesinde ve dünyada önemli bir konuma ulaşacaktır. Toplumun temelini oluşturan STK’ların toplum yararına çalışmalarında her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vakıf ve Dernek temsilcilerinin görüş ve önerileri, Aksaray ve ülke gündemini meşgul eden meseleler hakkında istişarelerde bulunuldu. (Basın bülteni)

Datakale.Net İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Araç Sayısı 140 Bine YaklaştıÖnceki Haber

Araç Sayısı 140 Bine Yaklaştı

WELLNESS Eğitimiyle Fiziksel Aktiviteye Vurgu YapıldıSonraki Haber

WELLNESS Eğitimiyle Fiziksel Aktiviteye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar