Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Adana’dan Başlayan Zehir Yolculuğu Aksaray’da Son Buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’dan Başlayan Zehir Yolculuğu Aksaray’da Son Buldu
Jandarma ekipleri Adana’dan Aksaray’a getirilen 781 adet uyuşturucu hap ile 2 zehir tacirini ele geçirdi.

Aksaray’daki sorumluluk alanlarında uyuşturucu imalat, ticaret ve kullanımı konusunda hassas çalışmalarını sürdüren il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ile istihbarat şubesi ekipleri başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile yürütülen çalışmaların sonuncusunda jandarma istihbarat ekipleri Adana ilinden Aksaray’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi ile harekete geçti. Alınan istihbarat ve Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile araç ile kimlik bilgileri tespit edilen şahısların yakalanması için harekete geçen KOM ve merkez ilçe jandarma komutanlığı ekipleri şüpheli aracı sorumluluk alanlarında durdurdular. Araçta yapılan kontrollerde 781 adet psikotrop cinsi hap ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucuya el konulurken gözaltına alınan Y.A. ile R.Ç. sağlık kontrollerinin ardından ifade ve diğer işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan zehir tacirleri sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken operasyona ilişkin soruşturmanın da sürdürüldüğü öğrenildi.

İl jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E. BUDAK)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Kumbuzoğlu’ndan “Denetimleri Artırın” TalimatıÖnceki Haber

Vali Kumbuzoğlu’ndan “Denetimleri Artırı...

Soğuk Havalar Helvadere Gölünü de DondurduSonraki Haber

Soğuk Havalar Helvadere Gölünü de Dondur...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar