Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yılmaz “Aksaray Teşkilatımızdan Memnunuz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz “Aksaray Teşkilatımızdan Memnunuz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart yerel seçimlerde Aksaray teşkilatımızın gayret ve özverili çalışmaları sonucu güzel sonuçlar aldık. Aksaray teşkilatından memnunuz” dedi.

Aksaray ziyaretinin temel amacının 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek olduğunu aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Seçim sonuçları demokrasinin bir güzelliğidir. Sandıktan çıkan sonuçlar milletimizin kararı başımızın tacıdır. Muhakkak ki bazı eksiklerimiz var ki bazı yerlerde oy düşüşlerimiz var. Bu sonuçlar bizim yol haritamız olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aksaray teşkilatlarının özverili çalışmalarını da takdir ettiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “31 Mart seçimlerinde Ramazan oruçlu ağzıyla gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun, azimleri hiç eksilmesin. Gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, gerekse 31 Mart yerel seçimlerde Aksaray teşkilatımızın gayret ve özverili çalışmaları sonucu güzel sonuçlar aldık. Genel itibari ile AK Parti Aksaray teşkilatından memnunuz” açıklamasında bulundu.

AK Parti’nin milletin mesajlarını dikkatle dinlediğini ve bu mesajları gelecekteki yol haritasına dönüştürdüğünü ifade eden Yılmaz, “Milletimizin sandıktan çıkan değerlendirmesini talimat olarak görüyoruz ve bunu başımıza taç ediyoruz. Diğer siyasi partiler hoşlarına gitmeyen sonuçlara gerekçe ararken, biz milletimizin mesajını doğru okuyup, yol haritasına çeviren bir siyasi hareketiz” dedi.

AK Parti’nin yerel seçimlerden aldığı sonuçları değerlendirip, gelecekteki stratejilerini belirlemesi açısından büyük önem taşıyan ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın konuşması, partinin milletin taleplerine duyarlılığını ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOKİ Başkanına Kampüsteki Alt ve Üst Yapı Çalışmaları AnlatıldıÖnceki Haber

TOKİ Başkanına Kampüsteki Alt ve Üst Yap...

Şiddet Olaylarının Arttığı Eğitim Kurumlarında Son Hedef Otizmli ve Engelli Bir Çocuk OlduSonraki Haber

Şiddet Olaylarının Arttığı Eğitim Kuruml...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar