Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

KOM’un Estetik Operasyonunda Birisi Doktor 3 Kişi Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOM’un Estetik Operasyonunda Birisi Doktor 3 Kişi Tutuklandı
Aksaray’da gerçekleştirdiği estetik operasyonlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamu zararına neden olan birisi doktor 3 kişi KOM ekiplerinden kurtulamadı.

Aksaray’daki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçmiş yıllarda kulak burun boğaz uzmanı olarak görev yaptıktan sonra istifa ederek özel muayenehane açan ve bu dönemde sağlık ameliyatı olarak gerçekleştirdiği operasyonlarda kamu zararına neden olduğu ortaya çıkan doktor hakkında yapılan şikâyetler ve Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile harekete geçen il emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri soruşturma başlattı. KOM ekiplerinin yaklaşık 6 süren çalışmalarında şu anda özel muayenehanesinde doktorluk yapan doktor S.Ç’nin hastanede görev yaptığı dönemde burun estetiği için gelen hastalardan özel ameliyat olduğu gerekçesi ile malzeme parası talep ettiği ve bu malzemelerinde ilde medikal işi yapan T.Ö. ile A.V.’nin işlettiği medikal firmasından temin edileceği şeklinde talebi ile bu kişilerden haksız para talep ettiği yine aynı ameliyatları estetik dışında genel sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuda zarara neden olduğunu tespit eden ekipler Savcılık talimatı ile 41 yaşındaki doktor S.Ç, ile 50 yaşındaki T.Ö. ve 44 yaşındaki A.V. isimli medikal şirketi yetkililerini gözaltına aldılar.

Gözaltına alınan şahıslar emniyet müdürlüğü KOM şubesindeki işlemleri ve eldeki delillerle birlikte Adliyeye sevk edildi. Burada alınan ifadeler ve yapılan yargılama sonunda tutuklanan doktor S.Ç. ile medikal şirketi yetkilileri T.Ö. ve A.V. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Aksaray ceza infaz kurumuna teslim edildiler.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada suç ve suçlularla mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Teknoloji Kaçakçılarına OperasyonÖnceki Haber

Jandarma Teknoloji Kaçakçılarına Operasy...

Tırla Çarpışan Otobüsteki 3 Kişi YaralandıSonraki Haber

Tırla Çarpışan Otobüsteki 3 Kişi Yaralan...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar