Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma 2 Zehir Tacirini Daha Yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma 2 Zehir Tacirini Daha Yakaladı
Jandarma ekipleri sorumluluk sahalarında 2 şahsın uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ile 2 şahsı yakaladı.

Aksaray köy ve kasabaları ile diğer sorumlu oldukları alanlarda kamu düzenini sağlamak ve asayiş olaylarını önlemek için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri ülke genelinde başlatılan uyuşturucu mücadelesine de yaptığı çalışmalar ile büyük oranda destek veriyor. Son yıllarda kent merkezinde polis ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonlar ile büyük mali zarar gören ve hedeflerini köy ve kasabalardaki gençlere yönelten zehir tacirleri konusunda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile istihbari çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde 2 kişinin uyuşturucu/uyarıcı madde imalat ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri Y.Y. ve P.T. isimli şahısları takibe aldı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan jandarma timleri istihbarata konu adrese düzenledikleri operasyonda Y.Y. ile P.T.’yi gözaltına aldı. Adreste yapılan aramalarda ise

25 Gram sentetik cannabinoid/bonzai, 17 gram metamfetamin, 15 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 40 adet tabanca fişeği, 1 adet kelebek bıçak ile 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifade ve diğer işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki sorgu ve işlemleri tamamlanan Y.Y. ile P.T. adliyeye sevk edilirken operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Organ Bağışı Konusu ASÜ’de AnlatıldıÖnceki Haber

Organ Bağışı Konusu ASÜ’de Anlatıldı

Kesim Fiyatlarında Düşüş SürüyorSonraki Haber

Kesim Fiyatlarında Düşüş Sürüyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar