Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

HER YOL PLAY-OFF ÇIKIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HER YOL PLAY-OFF ÇIKIYOR
Spor toto 3’üncü lig 2’inci grup ekiplerinden Aksaray Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Tamer Avcı Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grupta 62 puan ve üzeri toplayan takımların play-off’da yer alabileceği belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 1’inci Lig, TFF 2 ve 3’üncü Lig müsabakalarını olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta kaydırdı. Kararı öğrenen Aksaray Belediyespor cuma günü Kuşadasına yapacağı seyahati iptal ederken çalışmalara ise ara vermeden devam etti. Dağılgan Spor Tesisleri’nde çiçeği burnunda Teknik Direktörü Tamer Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı açıklamasında; “Hafta sonu yoğun kar bekleniyor. Açıklama biraz daha önce yapılmış olsa kulüplerin organizasyon yapma şansı daha iyi olurdu. Biz de bugün deplasmana gitmek için hazırlanmıştık ama alınan karara saygı duyacağız ve bundan sonraki süreçte onların açıklayacağı takvime göre hazırlanacağız. Önce haftaya cumartesi günü Kuşadası ile oynayacağız hafta içi birde oynayacağımız erteleme maçı var. Ligde son 2 maçtaki oyun siyah ve beyaz kadar zıttı. Son haftalarda oynanan oyun ve alınan skorlardan memnun değiliz. Darıca Gençlerbirliği maçındaki mağlubiyetin hafifletici nedeni yok. Son 2 maçta kendi oyun kimliğimizden çıkmamız bizi üzdü. Top bizdeyken gelişim gösteriyoruz ama top rakipteyken çok kolay ve basit hatalar yapıyoruz geldiğimiz günden beri bunun üzerine çalışıyoruz saha içinde yapılan hataları ele aldık umarım bundan sonra böylesi benzer hatalar yapmayız ve basit mağlubiyetler almayız önümüzdeki hafta oynayacağımız ikinci maçı da kazanıp özgüvenimizin geri gelmesini istiyoruz. Oyuncularım alacakları 2 galibiyetin takım üstündeki baskıyı azaltacağını da düşünüyorum. Kalan 10 maç uzun bir süreç ve arada alınabilecek 30 puan var. Hepsini almak için mücadele edeceğiz ama ilk oynayacağımız maçtaki skora bakıp ondan sonraki maçları daha sonra düşüneceğiz. Çünkü ilk 5’de olursanız 2 ile 5’inci sıradaki konumunuzu da ilerleyen haftalarda ona göre ayarlamanız lazım. Play-off’ta kimler olacak bunları da görmek lazım. Bunlar için şu anda çok erken. Şu anda oynayacağımız ilk maçı kazanıp, hem özgüvenimizi hem de bize olan inancı sağlamamız gerekiyor. İnşallah tekrar beklenen ve özlenen oyun ve skorları alırız.” diye konuştu.

Bu seneki play-off puan barajı hakkındaki öngörüsünü de paylaşan Aksaray Belediyespor’un çiçeği burnunda Teknik direktörü şunları ifade ederek “Hedefiniz belirlemek istiyorsanız hedefi olan takımlardan daha iyi olmak zorundasınız. Olmadığınız sürece oralarda olmayı hak etmiyorsunuz demektir. O açıdan bu maçlar bizler için ne kadar zorlu ise onlar için de o kadar zorlu. Sonuçta 2 taraf da mücadele edecek. Play-off puan barajını şu anda öngörmek çok zor ama ben 62-65 puan bandı ile 62 ve üzeri puanın ilk 5 içerisini göstereceğini düşünüyorum ligin 2’inci devresinde alınan puan ortalamasını da hesaplarsak aşağı yukarı bu civarda olabilir” sözlerine son verdi. (Haber/Fotoğraf: M. A)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artan Mazot Fiyatları Sebze Fiyatlarına YansıdıÖnceki Haber

Artan Mazot Fiyatları Sebze Fiyatlarına...

HER VURDUĞUN SAYI OLSUNSonraki Haber

HER VURDUĞUN SAYI OLSUN

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar