Reklamı Geç
İrfan Çıtak
Aksaray
DOLAR32.3974
EURO35.2937
ALTIN2250.8

Hamidiye- Alaca Mahalle Konağı ve Çok Amaçlı Sosyal Tesiste İnşaat Çalışmaları Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamidiye- Alaca Mahalle Konağı ve Çok Amaçlı Sosyal Tesiste İnşaat Çalışmaları Tamamlandı
Başkan Dinçer; ‘’Pandemi Sürecine rağmen projelerimizi hedeflediğimiz süre içerisinde tamamlıyoruz’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in mahalle kültürünün yaşanması, vatandaşların birlikte zaman geçirmeleri için hayata geçirdiği Hamidiye-Alaca Mahalle Konağı ve çok amaçlı sosyal tesiste inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yaklaşık bir yıl önce temeli atılan tesiste hummalı bir çalışma yapılarak hayata geçirildi. Başkan Dinçer’in sosyal ve kültürel yatırımları arasında yer alan Hamidiye Alaca Mahalle Konağı ve çok amaçlı sosyal tesisi toplam Bin 95 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edildi. Projelendirme çalışmalarına uygun olarak yapılan Mahalle Konağı ve Çok amaçlı sosyal tesis içerisinde 2 adet muhtarlık ofisi yer alıyor. Kırım kültürüne ait yöresel ürünlerin sergilenebileceği satış ve tanıtımının yapılabileceği 150 metrekare alana sahip bir salonun bulunduğu tesiste, kütüphane, mescit, Düğün, nişan ve toplu organizasyonların yapılacağı toplu kullanım alanı misafirhane ve araç otoparkları bulunuyor.

Aksaray’da daha önce yapılmamış bir proje olan Hamidiye Alaca Mahalle Konağı ve çok amaçlı sosyal tesisi, ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mahalle Konağı Projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını iç tefrişatına geçildiğini duyurdu. Projenin pandemi sürecine rağmen inşaat çalışmalarının hızlı ilerlediğini ve yakın zamanda hizmete açılacağının bilgisini paylaştı. Başkan Dinçer, tesisin hayırlı olması temennilerinde bulundu.(Basın Bülteni)

Datakale.Net İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi Kamelya, Bank ve Durakları Kendi Atölyelerinde ÜretiyorÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi Kamelya, Bank ve Dura...

Aksaray Jandarma, Okul Okul Gezerek Öğrencileri BilgilendirdiSonraki Haber

Aksaray Jandarma, Okul Okul Gezerek Öğre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar