Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaray Belediyesi Kamelya, Bank ve Durakları Kendi Atölyelerinde Üretiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi Kamelya, Bank ve Durakları Kendi Atölyelerinde Üretiyor
Başkan Dinçer; ‘’üreten belediyecilik anlayışı ile sürekli ihtiyaç duyduğumuz kamelya, bank ve otobüs duraklarını kendi atölyelerimizde üretiyoruz’’

Aksaray Belediyesi; vatandaşlara kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetler sunabilmek adına kendi Atölyelerinde kendi imkanlarıyla üretmeye devam ediyor.

Üreten Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Belediye ekipleri parklarda, caddelerde, meydanlarda ve vatandaşların toplu kullanım alanlarında kullanılacak kamelya, Bank durak gibi sürekli ihtiyaç hissedilen ürünleri kısa zaman içerisinde Belediyeye ait atölyelerde üretiyor.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Aksaray Belediyesi olarak şehrin sürekli ihtiyacı olan Bank, kamelya Otobüs durağı gibi ürünleri satın almak yerine kendimiz üreterek önemli bir tasarruf sağlıyoruz. Böylelikle Belediyemizin iş gücü ve üretim kalitesini de vatandaşımızın hizmetine sunmuş oluyoruz. Pandemi döneminde de üretime ara vermeden üretimimize devam ettik. Bu üretimler sayesinde kamu kaynaklarını da verimli bir şekilde kullanıyor ve üreten belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Aksaray’ımızın güzelleşmesine katkı sağlayan bu çalışmalarımız vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor ve beğeniliyor” dedi.

Piyasadan almak yerine Aksaray Belediyesi atölyelerinde kalite standartlarına uygun üretilen Kamelya, Bank Otobüs durağı gibi ürünler şehrin ihtiyaç duyduğu alanlara konumlandırarak vatandaşın hizmetine sunuluyor. Düşük maliyetle uzun ömürlü kaliteli ürünler üreten Aksaray Belediyesi hem şehrin ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla karşılıyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.(Basın Bülteni)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kız Kardeşinin Videosunda Gördüğü Çocuğu Öldüresiye DövdüÖnceki Haber

Kız Kardeşinin Videosunda Gördüğü Çocuğu...

Hamidiye- Alaca Mahalle Konağı ve Çok Amaçlı Sosyal Tesiste İnşaat Çalışmaları TamamlandıSonraki Haber

Hamidiye- Alaca Mahalle Konağı ve Çok Am...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar