Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Düğün Konvoylarına Tepki Artıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğün Konvoylarına Tepki Artıyor
İl genelinde başlayan düğünler için oluşturulan uzun araç konvoylarının trafikte yaşattığı sorunlar diğer sürücülerin tepkilerine neden olurken vatandaşlar Aksaray’daki bazı noktalarda 18:30 ile 20:00 arası denetim yapılmasını istiyor.

Artan araç sayısı ve geçmişteki plansız yapılaşma nedeniyle sıkıntılı olan Aksaray trafiği konusunda vatandaşlar atılacak adımları beklerken kent merkezinde başlayan düğünler için oluşturulan uzun araç konvoyları ile bu konvoylar içerisinde bulunan trafik magandaları Aksaray’ın bazı noktalarında trafiği çileye çeviriyor.

Yaşanan sıkıntı konusunda konuşan birçok vatandaş; “Ervah kabristanlığında bulunan Somuncu Baba Külliyesi önü başta olmak üzere Atatürk Bulvarı ve bu bulvara çıkan Gündoğdu ile Kurtuluş Caddelerinde 18:30 ile 20 saatleri arasında trafik anlamında tüm rezillikler yaşanıyor. Bu bölgeye gelen düğün konvoyları içerisindeki birçok maganda kendileri durduğu sürece diğer araçların da geçişlerine izin vermiyorlar ve kendilerinin uyaran sürücüler ve vatandaşlara da hakaretler edip üzerlerine saldırmaktan çekinmeyen bu kişilerin yaptıkları trafik terörü her yıl yaz boyu yanlarına kalıyor. Bu bölgede artık trafik eskisine göre çok daha yoğun. Bu yoğunluk yaz aylarında artarken tam akşam saatlerinde sözde dua etmek için külliyeye akın eden bu konvoyların içerisindeki kişiler nedeniyle düğünlerle alakası olmayan insanlar dakikalarca bu alanda bu rezilliğe şahit oluyorlar. Bu şehirde her ne sebeple olursa olsun kimsenin akan trafiği durdurmaya hakkı yok. Bu konularda her yıl şikâyetler olmasına rağmen bu terörü uygulayanların yaptıkları her zaman yanlarına kalıyor. Sadece drift yapanlar tespit edilirse cezalandırılıyor geriye kalanlar yaptıkları hakaretler, küfürler ve dakikalarca trafiği kestikleriyle kalıyorlar. Külliye istikametine gelen yollarda trafik bir saat süreyle düzene girmiyor ve çocuklar için de trafik tam anlamıyla tehdit haline geliyor. Sürekli olarak bu bölgede bir çalışma istemiyoruz ama özellikle Akşam saatlerine yanın saatlerde külliye önü başta olmak üzere Atatürk Bulvarı Coğlaki kavşağında düzenli denetimle hafta sonları bu rezalet önlenebilir” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite Öğrencisi Yaşamına Son VerdiÖnceki Haber

Üniversite Öğrencisi Yaşamına Son Verdi

Halk GSM Şirketlerinden Şikâyetçi “Verdiğimiz Paranın Karşılığını Vermiyorlar”Sonraki Haber

Halk GSM Şirketlerinden Şikâyetçi “Verdi...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar