Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Diyetisyen Altıntaş: “Yeni Nesil Zayıflama ile Aksaray'ı Buluşturuyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyetisyen Altıntaş: “Yeni Nesil Zayıflama ile Aksaray'ı Buluşturuyoruz”
Aksaray'da ilk ve tek eksi 40 derece buzla yağ kırma uygulamasını Diyetisyen Ahmet Altıntaş yapmaya başladı. Yeni kliniğini açan Altıntaş, "Kilo veremeyen ve bu yolda belli bir şeyi başaramamış kişilerin hayatına dokunmak istiyoruz" dedi.

Diyetisyen Ahmet Altıntaş, bir ilke imza atarak, şehrin ilk ve tek eksi 40 derecede buzla yağ kırma uygulaması yapan yeni kliniğini açtı. Bölgesel yağlanmayı azaltmaya yardımcı olan buz ile yağ kırma uygulaması yaptıklarını açıklayan Altıntaş, uygulanan soğuk hava ile yağ hücrelerini öldürdüklerini ve böylece kilo verme sürecini ciddi şekilde hızlandırdıklarını dile getirdi.

"Diyetisyenlik istememin sebebi çok kilolu bir çocukluk yaşamıştım"

Aksaray’da klinik açarak hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Ahmet Altıntaş, "Ankara Atılım Üniversitesi yüzde 100 İngilizce Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Kliniğimi açtım. Öncelikle diyetisyenlik istememin sebebi çok kilolu bir çocukluk yaşamıştım ve bu kilolu olduğum dönemde zayıflama sürecine girmekte sıkıntılar yaşadım. Birçok diyetisyene gittim ve orada diyetisyenlerin nasıl bir mesleki hayat içerisinde olduklarını gördüm ve bu mesleğe çok bağlandım, çok sevdim. Lisedeyken aklıma gelmişti diyetisyen olmak, sonra nasip oldu, okuldan mezun oldum ve kendi kliniğimi açtım" dedi.

"İlk seansta 2-6 santim incelme garantisi veriyoruz"

Aksaray'da ilk ve tek buzla yağ kırma cihazına sahip olduğunu ifade eden Altıntaş, "Türkiye'de son nesil zayıflama olarak geçmekte. İlk seans itibariyle 2-6 santime kadar bir incelme garantisi veriyoruz. Belli miktarda yağları parçalıyoruz ve metabolik olarak doğal yollar ile atıyoruz. Ankara'da staj dönemimde bu cihazı tanıma fırsatım oldu. İstanbul'da da birçok şubesi ve talebi vardı. Orada da işlemleri görmüş bulunmaktayım. Çok etkilendim, çok beğendim ve bunu Aksaray'ımıza da getirmek istedim. Zaten çok sağlıklı bir şekilde uygulandığı ve kişiye bir zarar vermediği için 'bu tam ilimize, Aksaray'ımıza göre' dedim" açıklamasında bulundu.

Aksaray'ı yeni nesil zayıflama ile tanıştıracaklarını söyleyen Altıntaş, "Sonra daha çok büyüyüp ikinci ve üçüncü kliniklerimizi de açmak istiyoruz. İnsanların hayatında yeni bir sayfa açmak, uzun süre boyunca kilo veremeyen dirençli yağları kırmak ve belli bir şeyi başaramamış kişilerin hayatına dokunmak istiyoruz" dedi.

Zayıflamak Ve Formda Kalmak İçin Adresi Gösterdi

Diyetisyen Ahmet Altıntaş', "Açılış inşallah önümüzdeki iki hafta içerisinde, Kasım sonu ya da Aralık başı gibi düşünüyoruz. Hizmet vermeye başladık üçüncü haftamızı bitirdik, herkesi bekliyoruz. Kliniğimiz Taşpazar Mahallesi Adliye karşısı Asko Vega B giriş 6. katta yer alıyor" diyerek tüm zayıflamak isteyenleri, formda kalmayı arzu edenleri davet etti. (Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Çalışmalar Başladı 500 Gün Sonra Teslim EdilecekÖnceki Haber

Çalışmalar Başladı 500 Gün Sonra Teslim...

Drift yapan alkollü sürücü yakayı ele verdiSonraki Haber

Drift yapan alkollü sürücü yakayı ele ve...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar