Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çıtak “Aksaray’a Yeni Hizmetler İçin Pusulamız MHP”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak “Aksaray’a Yeni Hizmetler İçin Pusulamız MHP”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart seçimlerinin Türkiye’ye ve Aksaray’a hayırlar getirmesini dileyerek Aksaray halkının gösterdiği bu yoğun ilgiye teşekkür etti ve artık son sözün sandıkta söyleneceğini aktardı. Samimiyetin ilgiye, ilginin büyük bir sevgi seline dönüştüğünü söyleyen MHP adayı Çıtak, “Ziyaretlerimizde her zaman samimiyet, dürüstlük ve coşku vardı.

Minnettarız. Aksaray halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kadar duyarlı, yerel siyasete bu kadar hakim, sorunlarını ve çözümlerini aktarma konusunda bu kadar usta bir yapıya sahip kadim şehrimiz Aksaray. İnşallah kaderini de hep birlikte belirleyeceğiz. Bu desteğe layık olmak için, Aksaray’ımızın geleceği için büyük bir vizyon ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.

7’den 70’e herkesle temas ettiklerini vurgulayan Çıtak; “Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız dedik ve adaylığımın açıklandığı 11 Ocak’tan bugüne Aksaray’ı karış karış gezerek tüm hemşehrilerimizle gönül bağı kurduk. 11 Ocak’tan bu zamana kadar ziyaret ettiğimiz tüm hemşehrilerimize gösterdikleri yoğun ilgi, teveccüh ve samimiyetleri için yürekten teşekkür ediyorum. Her köşeyi gezerek, her kalbe dokunarak, Aksaray’a olan sevdamızı, bu sevdaya yakışır projelerimizi anlattık. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik. Esnafımızın, vatandaşımızın, emeklimizin, gencimizin, kadınlarımızın, öğrencilerimizin bizlere ilettiği sorunlara gayet samimi bir şekilde çözüm önerilerimizi sunduk. Artık karar Aksaray’ın. Son sözü söyleyecek olan halkımızdır. Halkımız bizleri adeta bağrına bastı, bize inandı, bize güvendi. Durmadan, yorulmadan, ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla Aksaray’ımız için çalışacağımızdan kimse zerre tereddüt etmiyor. Bizde halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. 31 Mart günü Aksaray’da büyük bir değişim ve dönüşüm için, el ele, gönül gönle hizmet kervanını başlatmak için pusulamız 3 hilal.

Aksaray’ın en iyi hizmetleri alması, halkımızın sosyal ve kültürel anlamda hayatlarına dokunacak adımların atılması, eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, kent merkezinden unutulmuş olan uzak mahallelerimize, turizmden tarıma, modern kentleşmeden tarihi dokuya her alanda hizmet dönemini başlatmak için pusulamız MHP” diye konuştu. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Adayı Demir “Gerçek Belediyecilik, Halkçı Belediyeciliktir”Önceki Haber

CHP Adayı Demir “Gerçek Belediyecilik, H...

ASÜ’nin Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı Ortaköy’de YapıldıSonraki Haber

ASÜ’nin Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı Ort...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar