Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Belediyenin AYT ve TYT Kursları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyenin AYT ve TYT Kursları Devam Ediyor
Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği yenilikçi ve örnek projelerle adından söz ettiren Aksaray Belediyesi’nin AYT ve TYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hazırladığı kurslar devam ediyor.

Öğrencilere sınavlara hazırlık konusunda destek olan Aksaray Belediyesi, 2023 – 2024 eğitim döneminde de öğrencilere bu desteğini kesintisiz olarak sürdürüyor. Öğrencilere kendilerini test etme imkânı sağlamak, sınav tecrübesi kazandırmak, bu sayede sınav stresini az da olsa üzerlerinden atmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen kurslar devam ediyor.

Sınavlara hazırlık kursları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve başlaması ile uygulamaya geçiren bir çalışma oldu. Bu kurslara katılarak hayal ettikleri başarıya ulaşan 5 Bin 256 kişi oldu. Bu yılda devam eden AYT ve TYT kurslarından bu dönemde 150 öğrenci faydalanıyor.

Aksaray Belediyesinin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyükşehir ölçeğinde uygulamaları hayata geçirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarla ilgi açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Eğitime her daim destek vereceğimizi ve destek vermek için sürekli çalışma içerisinde olacağımızı daha önce de belirtmiştik. Aksaray Belediyesi olarak eğitimde toplumun tüm kesimlerini kapsayan fırsat eşitliğinin çok önemli olduğunu biliyor ve bu alanda tüm çabamızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bizler de öğrencilerimize eğitim öğretim desteğini daha da ileri taşımak adına gençlerimizin ücretsiz yararlanabileceği TYT- AYT sınavlarına hazırlık kursları açarak onlara destek olmak istedik. İyi eğitim almış güzel ahlaklı gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Alanında uzman eğitimcilerimizin rehberliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz hayal ettikleri başarıyı elde edeceklerdir. Bu kurslarda verilecek eğitimden genç kardeşlerimizin azami derece faydalanmalarını temenni ediyorum. Sosyal ve kültürel tesislerimizle eğitim programlarımızla öğrencilerimize görev sürecimizde destek olduk. Yeni dönemde de bu tesislerin ve etkinliklerin sayısını ve işlevini artıracağız. Şehrimizi inşa ederken neslimizi ihya edeceğiz.  Biz her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Üniversite sınavına hazırlık sürecinde böyle bir imkânın kendilerine sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler de her zaman eğitime destek olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kira Geliri Olanlar İçin Son Gün 1 NisanÖnceki Haber

Kira Geliri Olanlar İçin Son Gün 1 Nisa...

Başkan Dinçer Esnaf Ziyaretlerini SürdürüyorSonraki Haber

Başkan Dinçer Esnaf Ziyaretlerini Sürdür...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar