Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Belediyenin 2 Projesinde Daha Sona Geliniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyenin 2 Projesinde Daha Sona Geliniyor
Aksaray Belediyesi’nin öncü projelerinden biri olan Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projesi’nde, konukevi inşaatı tamamlandı külliye inşaatı ise devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin ilerleyişi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve hızla ilerleyen Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projesi, Aksaray’ın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli bir adım olarak hayata geçiriliyor. Proje içerisinde yer alan Hasta Yakını Konukevi’nin inşaatı tamamlandı, böylece hasta yakınlarının konaklama ihtiyacı için önemli bir çözüm sağlandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çalışmaların tamamlandığı konukevinde; tedavi süreci devam eden hasta ve yakınlarının konforlu tesis olanaklarıyla rahat ve huzurlu bir süreç geçirebileceklerini belirtti. Ayrıca, konukevinin sadece Aksaray’a değil çevre illerden gelen hastaların ve hasta yakınlarının da ihtiyaçlarını karşılayacağını dile getirdi. Başkan Dinçer, tesisin engelli ve yaşlı bireyler için de uygun şartlara sahip olduğunu vurgulayarak, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte tasarlandığını ifade etti.

Aynı proje içerisinde yer alan külliyenin inşaatı da hızla devam ediyor. Başkan Dinçer, külliyenin betonarme çalışmalarının sürdüğünü ve Külliye Camisinde minarelerin yükseldiğini belirtti. Bu gelişmelerle birlikte, projenin tamamlanma aşamasına doğru önemli bir adım atılmış oldu.

Başkan Dinçer, projenin amacını ve önemini vurgulayarak şunları dile getirdi: “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiğimiz Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projemiz, şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte planladık. Sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden şehrimize gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçları ücretsiz olarak bu tesisimiz aracılığı ile karşılanacak.”

Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi’nin sağlık alanında en önemli yatırımları arasında Hasta Yakını Konukevi ve Külliye projesinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’lü Öğretim Görevlisi Turan’a Altın Kalem ÖdülüÖnceki Haber

ASÜ’lü Öğretim Görevlisi Turan’a Altın K...

Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 3 YaralıSonraki Haber

Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpışmas...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar