Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

AKSARAYSPOR EVİNDE 3 PUANDAN OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKSARAYSPOR EVİNDE 3 PUANDAN OLDU
Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. lig kırmızı grupta 4. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor'u konuk etti. Yüksek tempolu maç 2-1 biterken, Amedspor hanesine 3 puan ekledi. 

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. lig kırmızı grupta 4. hafta mücadelesinde Amedspor ile karşı karşıya geldi. 16.00'da Dağılgan Stadyumu'nda başlayan maçta Aksaraysporlu taraftarlar tribünleri doldurdu.

Hakemin başlama düdüğüyle birlikte ilk 45 dakikalık mücadele başladı. Taraftarlar maça yoğun ilgi gösterirken ilk 45 dakikada her iki takım etkili net gol pozisyonları bulamadı. Maçın 32. dakikasında rakip Amedspor ceza sahası dışından serbest vuruş kazanan siyah beyazlı ekip, en net gol pozisyonunu bulurken Amed kalecisi meşin yuvarlığı kornere gönderdi. 

İlk Yarıda Eşitlik Bozulmadı

Konuk ekip Amedspor 37. dakikada 68 Aksaray Belediyespor ceza sahası içerisinde yakaladığı net gol pozisyonunu değerlendiremezken, rakip Amedspor'un penaltı beklediği pozisyonda hakem devam kararı verdi. İlk yarının son dakikalarına doğru ev sahibi ekip, baskıyı artırdı ancak ilk yarıda gol sesi duyulmadı. İlk yarının normal süresine 2 dakika uzatma süresi eklenirken, sonuç değişmedi ve ilk devre 0-0 sonuçlandı. 

İkinci yarıya daha istekli ve hızlı başlayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, baskın bir oyun anlayışı izlerken, siyah beyazlı oyuncu Ali Kuçik, Amedspor ceza sahası dışında yakaladığı net pozisyondan yararlanamadı. Kuçik'in sert şutu Amedspor'un kale direğine çarparak dışarı gitti.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor'un sıklaşan ataklarını durdurmakta güçlük çeken Amedspor, 3 oyuncu değişikliği yaparak, baskılı oyun anlayışında söz sahibi olmaya çalıştı. 

Amedspor 63. Dakikada Golü Buldu

Amedspor'un oyuncu değişikliğinin ardından oyuna yeni giren 7 sırt numarası ile oynayan Gökhan Alsan, 63. dakikada Amedspor'u 1-0 öne geçiren golü Aksarayspor ağlarına gönderdi.

Siyah beyazlı ekip 1-0 geriye düşmesine rağmen oyun disiplinden kopmayarak beraberlik gölü için Amedspor ceza sahasında etkili olurken, siyah beyazlı Teknik Direktör Karaveli'nin yaptığı 2 değişiklik ile oyun hareketlendi.

Aksarayspor Penaltı ile Maça Tutundu

Oyuncu değişikliği ile birlikte karşılaşmada üstünlük kurmaya çalışan siyah beyazlı futbolcular, Amedspor ceza sahası içerisindeyken, Amedsporlu futbolcular tarafından Şahin Fıstıkçı'ya ceza sahasında sert müdahalede bulundu. Hakemin penaltıyı göstermesinin ardından Yasin Abdioğlu, topu ağlara gönderdi. 

Amedspor Penaltıyla 3 Puanı Aldı

Oyun temposu çok yüksek bir maç yaşanırken, 82. dakikada Aksarayspor ceza sahasında etkili olan Amedspor penaltı kazandı. Bu sırada Aksaraysporlu oyuncularla Amedsporlu oyuncular arasında bir gerginlik yaşandı. Aksaraysporlu Uğur Aygören 83'te, Emrah Taysı ise 84. dakikada sarı kart gördü. Penaltıyı kullanan Gökhan Alsan, Amedspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Dakika 89'u gösterirken Aksaraysporlu oyuncu Ali Kuçik de sarı kart gördü. 

Maçın normal süresine 6 dakika ekleme yapıldı. Son dakikalarda Amedspor kanatları çok daha etkili kullanarak, siyah beyazlı ekip kalesinde etkili olmayı sürdürdü. 95. dakikada Amedspor çok etkili bir çıkış yaparken ofsayt bayrağının kalkmasıyla pozisyondan yararlanamadı.

Son anlarda baskın bir oyun anlayışını Amedspor cephesi sağlarken, hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte karşılaşma Amedspor lehine 2-1 sona erdi ve Aksarayspor kendi sahasında hanesine puan yazdıramadı.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Damızlık Gebe Düveler Aksaray’da YetişiyorÖnceki Haber

Damızlık Gebe Düveler Aksaray’da Yetişiy...

Dolandırıcılar Bu Bilgilere Nasıl Ulaşıyor?Sonraki Haber

Dolandırıcılar Bu Bilgilere Nasıl Ulaşıy...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar