Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

AKSARAY BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKSARAY BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU
TFF 2. lig kırmızı grup 2. hafta karşılaşmasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahası ve seyircisi önünde Uşakspor'u konuk etti. Aksaray Belediyespor, ikinci yarıda rakibine nefes aldırmadı ancak 3 puanı hanesine de yazdıramadı.

Motolux 68 Aksaray Belediye Spor, 2. hafta maçında Uşakspor'u kendi sahasında ağırladı. İlk yarıda kendi sahasında etkili bir oyun anlayışı sergileyemeyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ikinci yarıya etkili bir oyun anlayışıyla başlayarak rakibine adeta nefes aldırmadı. 

 

Siyah Beyazlı Ekip Sahaya Bu 11 İsimle Çıktı

 

Önder Karaveli'nin ekibi, 2. hafta maçında sahaya Emre Satılmış, Uğur Aygören, Emrah Taysı, Oğuzhan Açıl, Osman Bayrak, Abdussamed Karnuçu, Atamer Bilgin, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Ali Kuçik Ve Alpay Aldemir 11'i ile çıktı.

 

Çok Sert Bir 45 Dakika Yaşandı

 

İlk yarıda iki ekip de sert bir oyun anlayışıyla mücadele verirken, siyah beyazlı oyuncu Atamer Bilgin, sakatlanarak oyundan çıktı. Teknik Direktör Önder Karaveli, sakatlık üzerine sahaya 26 numaralı oyuncu Berkay Tanır'ı sürdü. İlk yarının 33. dakikasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un en net gol pozisyonunu Berkay Tanır buldu ancak değerlendiremedi. 

 

İlk Sarı Kart Aksarayspor’a Çıktı

 

Dakikalar 38’i gösterirken 22 numaralı oyuncu Oğuzhan Açıl, rakibine yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü. Çok sert geçen ilk 45 dakikanın ardından hakem, 45 dakikalık normal oyun süresine 3 dakika ekledi. Uzatma süresinin bitmesiyle birlikte iki ekip de soyunma odasına 0-0’lık skorla eli boş döndü.

 

İlk yarıda iki ekip de birbirine karşı üstün bir oyun anlayışı yakalama fırsatı bulamazken, ikinci yarının başlamasıyla birlikte iki takım da hanesine puan yazdırmak için heyecanla oyuna başladı. 

 

İkinci Yarının İlk Dakikaları Aksarayspor Baskısıyla Başladı

 

Dakika 48'i gösterirken siyah beyazlı ekipten Berkay ve Uşakspor'dan Oğuzhan arasında bir çarpışma yaşandı. İkili çarpışmanın etkisiyle yerde kalırken, sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Oyuncular sağlıkçıların müdahalesinin ardından kaldığı yerden oyuna devam etti. 

 

Dakika 51'i gösterirken Efe'nin yerde kalışıyla birlikte ceza sahası çizgisinin hemen önünde Aksaray Belediyespor, tehlikeli bir pozisyon elde etti. Topun başına geçen Osman Bayrak, etkili bir vuruş yaptı ancak top kale direğinin hemen üzerinden dışarı çıktı.

 

Dakika 58'i gösterirken Berkay, ceza sahası içine etkili bir giriş yaptı ancak gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın ikinci devresinin ilk dakikalarında iki ekip de yüksek tempolu bir oyun sergiledi. Dakika 62'de sağ kanattan etkili bir çıkış yapan siyah beyazlı ekip, Ali Kuçik ile ceza sahası içerisine etkili orta açtı ancak Uşakspor kalecisinin müdahalesi ile pozisyon gole çevrilemedi. 

 

Önder Karaveli'den İki Önemli Değişiklik Geldi

 

Dakika 65'te Teknik Direktör Önder Karaveli iki önemli değişiklik yaptı. Efe Niyazi Kurtulmuş yerini Yasin Abdioğlu'na bırakırken, Berkay Tanır da yerini Şahin Fıstıkçı'ya bıraktı. 

 

70. dakikadan itibaren oyunda tempo düşerken, Aksaraysporlu oyuncular Uşakspor'un oyunu yavaşlatma çabalarına tepki gösterdi. Dakika 75'te Oğuzhan Açıl yerde kalırken, Uşaksporlu oyuncu Şamil Başaran sarı kart gördü. Dakika 78'de ise Alpay ceza sahası içerisinde topla buluşurken Uşaksporlu oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı. Siyah beyazlı ekip penaltı beklentisi içine girdi ancak hakem oyuna devam etti. Oyunun devamında Uğur'un müdahalesiyle Uşaksporlu oyuncu Gökmen yerde kalırken hakem, sarı kartı Uğur Aygören'e gösterdi. 80. dakikaya girilirken  Osman Bayrak'a sert bir müdahale yapılırken, bu kez 14 numaralı formasıyla İbrahim Çağrı Oğuz sarı kart gördü. 

 

85. dakikada siyah beyazlı ekip, Uşaksporlu oyuncunun topa eliyle müdahale ettiği yönünde tepki gösterirken, hakem oyunu devam ettirdi. 

 

Şut Üstüne Şut Geldi Ama Gol Gelmedi

 

88. dakikada köşe vuruşu kullanan Aksaray Belediyespor, çok etkili bir pozisyon buldu. Aksaraysporlu oyunculardan üst üste etkili şutlar gelirken, kaleci İbrahim iki kez gol ihtimaliyle burun buruna geldi. Daha sonrasında hakemden ofsayt kararı geldi.

 

Dağılgan'dan 3 Puan Çıkmadı

 

90 dakikalık sürenin tamamlanmasının ardından gözler maçı yöneten hakeme çevrildi. Hakem normal sürenin sonuna 6 dakika ekledi. Son anlara kadar yüksek tempoda ve hücum odaklı bir oyun sergilerken, Yasin Abdioğlu 90+2'nci dakikada Uşakspor kalesinde bir kez daha tehlike yarattı ama ağları sarsamadı.

 

Son dakikalara kadar Uşakspor kalesine etkili hücumlar yapan Aksaray Belediyespor, rakibine üstünlük kursa da aradığı golü bulamadı. Uzatmaların sonunda hakemin düdüğünü çalmasıyla birlikte maç 0-0 sona ererken, Aksarayspor kendi stadında 1 puana razı oldu.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağanak İle Dolu Tarım Arazileri ce Mahsullere Zarar VerdiÖnceki Haber

Sağanak İle Dolu Tarım Arazileri ce Mahs...

CHP Merkez İlçe Başkanı Altınpınar OlduSonraki Haber

CHP Merkez İlçe Başkanı Altınpınar Oldu

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar