Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında Şehrin Tarihi Ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında Şehrin Tarihi Ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtacak
Aksaray Belediyesi, 5-7 Şubat tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan 28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2025’te şehrin tarihi, kültürel değerleri ve doğal güzelliklerini tanıtmak için stant açacak. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, EMITT’e gelen ziyaretçileri Aksaray Belediyesi standına davet etti.

Aksaray Belediyesi, EMITT fuarında şehrin tarihi yerleri, eşsiz güzellikleri ve doğal mirası gibi konularda kapsamlı bir tanıtım yapmayı planlıyor. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen EMITT fuarında Aksaray’ın kendine has tarihi ve kültürel zenginlikleri ziyaretçilere sunulacak. Ayrıca, kentin doğa turizmi ve yöresel ürünleri gibi dikkat çekici yanları da fuar boyunca öne çıkarılacak.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, fuara ilişkin yaptığı açıklamalarında; “Aksaray Belediyesi olarak EMITT 2025’te şehrimizi tanıtmak için büyük bir heyecanla yerimizi alacağız. Tarihinden kültürüne, doğa harikalarından yerel mutfağımıza kadar geniş bir yelpazede tanıtım yapmayı hedefliyoruz. Aksaray, Kapadokya’nın kapısı ve önemli bir turizm merkezi olarak sadece ülkemizde değil dünya çapında da dikkat çeken bir destinasyon haline geliyor. Şehrimizin güzelliklerini fuar aracılığı ile tanıtacağız. Tüm ziyaretçilerimizi Aksaray Belediyesi standına davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Aksaray’ın EMITT 2025’teki standında, şehrin turizm olanakları ve yerel kültürü ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. Dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT 2025, her yıl yaklaşık 30 binin üzerinde turizm profesyonelini ve tatil severi ağırlıyor.(Belediye basın bülten)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi 6 Şubat Depreminin Acısını UnutmadıÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi 6 Şubat Depreminin Ac...

Bu Artışın Sorumlusu Biz miyiz?Sonraki Haber

Bu Artışın Sorumlusu Biz miyiz?

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar