Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Nazmi Çalışkan

Nazmi Çalışkan

Mail: [email protected]

Troller Tam Kadro Klavye Başında

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28’inci dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala siyaset sahnesi olmasa da sosyal medya tam anlamıyla bir keşmekeşe döndü.

Maaşlarla sosyal medyadan sahte hesaplar açan bir çok kişi çıkarları uğruna provokasyona başladılar.

Neredeyse tüm siyasi partiler tarafından kullanılan bu trol orduları gün içerisinde kendi işerine gelmeyen adayların haberlerinin altına yaptıkları yorumlarla orada haberi ve adayı provoke edip partisine hoş görünme derdinde.

Bunun için nasıl bir maddi karşılık alıyorlar bu konuda şimdiye kadar bir trolle tanışma şansım olmadı çünkü bunların isimleri de resimleri de belirsiz. Belki alt belki de üst kattaki komşum.

Sosyal medyada yaptıkları işlerden nemalanan bu türler akşama kadar çalıştıkları resmi kurumlarda bile sosyal medya hesaplarından akşama kadar sallama derdindeler.

Bizler sadece gazeteciyiz, mesleğimiz haber yazıp halka en doğru şekilde iletmek. Bu haberi yaptığımız aday veya siyasi partinin ne maaşlı ne de gönülden elemanları değiliz. Elbette bizlerinde bir siyasi düşüncesi var ve o Allah ile bizler arasında. Şimdiye kadar bu sitede ve gazetemde HDP, Zafer ve Gelecek partileri dışında hiçbir siyasi partinin haberlerini saklamadım veya yayımlamamazlık yapmadım.

Ama son bir haftadır tuhaf hesaplar üzerinden bizler ve haber siteleri siyasi olarak organize şekilde trol orduları tarafından saldırı altına alındı. Bu işi organize edenleri elbette tahmin edebiliyoruz ama elimizde delilimiz olmadığından bunu ispat edemiyoruz.

Bu haram yiyen oturdukları koltuklarda siyaset yapma derdinde olan başta devlet memurları olmak üzere maaşlı trollere sesleniyorum bizlere yazdığınız kadar desteklediklerinize de yazın siz de bir şeyler söyleyin de yazsınlar.

“Sizler neden sessizsiniz sadece bizlerin facebook, instagram ve twitter gibi sosyal ağlardan yapmaya çalıştığımız bu işle olmaz” deyiverin.

Bunu söyleyebilirsiniz güvenin kendinize.

Bakıyorum bir çoğunun okuması ve yazması sıkıntılı olsa da yüz yüze konuşabilirsiniz.

Tabi burada yazdığınız gibi olmaz, o soruları orada sorabilmek içi birazcık da yürek gerekir.

Yani kısacası; Bırakın artık siyasi ve sosyal ahlaksızlığı. Bu haber sitesinde hangi partinin ne kadar haberinin yayınlandığını bizlere ne gelirse onu yayınlıyoruz.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar