Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Nazmi Çalışkan

Nazmi Çalışkan

Mail: [email protected]

Geldikleri Gibi Gittiler

14 Mayıs seçimleri için kimileri Ankara’da kimileri de bu milletin içerisinde çalışmaya devam eden birçok siyasetçi Aksaray’ı hak ettiği yere taşımak için adeta seferber olmuştu.

Bu seferberliğin nereye varacağını bilsek de acaba bu kez Aksaray için bir şeyler değişiyor mu diye iyimser düşüncelerimizden de hiç vazgeçmedik.

Ama tarih tekerrürden ibarettir sözü yine haklı çıktı. Aksaray sevdasıyla yanan, tutuşan kıymetli aday adaylarımız billboardlardan fotoğraflarının inmesiyle ortadan sessizce geldikleri gibi kayboluverdiler. Daha düne kadar esnaf ve vatandaş gezen, kapı kapı çok sevdikleri Aksaray halkını ilk seçimlere kadar bırakarak memleket özlemlerini de çantalarının en derinine koyarak geldikleri gibi gittiler.

Zaten bizlerde Aksaraylılar olarak sonucu beklememize rağmen bu sefer değişir mi dedik ama sonuç yine aynı oldu.

Şimdi soruyorum bu siyasetçilerimize;

Ne oldu, Aksaray sevdanız?

Ne oldu, Davanıza olan inancınız?

Ne oldu, Anlatamadığınız (Aslında hiç olmayan) projeleriniz?

Nerede kaldı Aksaray’a olan vefa borcunuz?

Bu soruların cevabını alamayacağımı bile bile sordum ama bu şehrin insanlarını artık seçimden seçime Aksaray sevdasına düştük diyerek kandırmaya çalışmayın.

Keşke bu şehir için bir şeyler yapmayı gerçekten isteseydiniz inanın gerçekten bulunduğunuz şehirlerden de çok şeyler yapardınız. Son olarak da; Bizler ilk günden beri bu şehirde yaşayan, bu şehrin sorunlarını bilen insanların TBMM’de olması gerektiğini savunduk ve inşallah 15 Mayıs’ta da bizleri tanıyıp derdimizi dert bilecek vekillerle yolumuza devam edeceğiz.

Sizlere de belki bayramlarda bile gelemediğiniz Aksaray sevdasını sonraki seçime kadar sağlam bir yerde saklarsınız…

Makale Yorumları

  • NAZMİ KARDEŞİM TEŞEKÜR EDERİM AKSARAYIN DERDİNE DEVA OLMUŞSUN AKSARAYDA YAŞAYAN BİZLE BERABER OLAN SEÇİMDEN SEÇIME SEVDALANAN MILLET VEKILLERI İSTEMIYORUZ HELE ELİ ÇANTALI GELENLERİ ISTEMIYORUZ.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar