Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Nazmi Çalışkan

Nazmi Çalışkan

Mail: [email protected]

Ankara Yolu Çok Kalabalık

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için adaylar şimdiden yollara dökülmeye başladılar.

Projeleri veya şehre katacakları nedir bilmiyoruz ama makam sevdası ile halka kendilerini anlatmak yerine parti genel merkezlerinde birilerini bulmak için günlük Ankara çıkartması yapıyorlar.

Şu ana kadar aday olanlar içerisinde neden aday olduğunu anlatabilen bir tek adaya rastlamadım.

İl belediye başkanlığı için süreçte artık sona gelinirken beldeler ve ilçeler içinde durum farklı değil. Günlük TBMM’yi ziyaret eden adaylar vekiller ile poz verip rakiplerine ve seçmenlerine “Bu iş bitti” “Ben söz aldım” mesajları vermeye devam ediyor.

Bu mesajı alan rakiplerde bir gün sonra başka bir ekip ile aynı yerleri ziyaret ederek hemen fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Fotoğraf ve kim Ankara’ya daha çok gitti süreci tamamlandıktan sonra aday olanlar tahminimce “Eee şimdi ne yapacağım?” “Nasıl projeler yapsak?” “Bu yerin neye ihtiyacı var ki?” söylemleri ile başka şehirlerden veya il belediyesinden proje kopyalayarak çalışmalarını sürdürecekler.

Bundan sonrası için ne olur, küm kazanır bilmiyorum ama şu ana kadar Ankara yolundaki tesisler ile parti merkezleri yakınındaki oteller ve lokantalar kazandı.

***

Şimdiye kadar her seçim dönemi yazdım ve söyledim.

Yine söylemeye devam edeceğim.

Projen yoksa,

İş yapmayacaksan,

Yaşadığın topraklara bir faydan olmayacaksa ADAY OLMAYACAKSIN.

Derdiniz o koltuksa,

Protokole girmekse

Daha masrafsız ve kolay bir yol tavsiye ederim; “Bir gazeteciler cemiyeti kuruyor ve 10 dakikada kendinizi duayen gazeteci ilan ediyorsunuz. Her platformda, her protokolde sizlerde başkan olarak yerinizi alıyorsunuz. Nasıl olacak diye merak etmeyin zaten 11-12 tane var gelin bunu hep beraber 100’e tamamlayalım”

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar