Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

YILDIZLAR KUZEYBORUDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YILDIZLAR KUZEYBORUDA
Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Kuzeyboru Spor Kulübü voleybolun önemli isimlerini renklerine bağlıyor. Filenin gözde isimlerinden İlayda Uçak, Yasemin Yıldırım, Dilek Kınık, Merve Atlıer, Nursevil Aydınlar Gökbudak ve Arelya Karasoy spor kariyerlerine Kuzeyboru ile devam dedi.

İlayda Uçak Kuzeyboru’da

Türk voleybolunun genç yıldızı İlayda Uçak’la sözleşme imzaladı Vakıfbank alt yapısında yetişen ve kulübünden bir yıllığına kiralanan İlayda 2002 doğumlu ve 1,88 boyunda. Vakıfbank, Yeşilyurt ve PTT formaları giyen İlayda Uçak U20 Avrupa Şampiyonluğu ve Challenge Cup Şampiyonluğu ’da elde etti. 2022/23 sezonunda Kuzeyboru forması giyecek olan İlayda’ya spor servisi olarak hoş geldin diyor yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Yasemin Yuvasında Kaldı

Başarılı orta saha oyuncusu Yasemin Yıldırım ile bir yıllık sözleşme imzaladı Yasemin transferi sonrası yaptığı açıklamada, “Kuzeyboru ve Aksaray taraftarları ile yeni sezonda da birlikte olacağımız için heyecanlı ve mutluyum. Bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağımıza ve kulübümüzün başarılı olması için sonuna kadar mücadele edeceğimize inancım tam Yeni sezonda herkese sağlık ve başarı diliyorum ifadelerini kullandı.

Yasemin Yıldırım;27 yaşında ve 1,86 boyundaki sporcumuz, orta oyuncu mevkiinde oynamaktadır. Yasemin, kariyerinde Bursaspor, Manisa BBSK, Çanakkale Belediyespor, Çan Gençlik Kale Spor ve Nilüfer Belediyespor takımlarda forma giymiştir.

Dilek Kınık İle 2 Yıl Daha

Dış transferlerine hız kesmeden devam eden kuzeyboru iç transferde de kadrosunun vazgeçilmez oyuncularından başarılı libero oyuncusu Dilek Kınık ile geçtiğimiz 3 sezonun ardından 2 yıllık sözleşme imzaladı Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Dilek kınık Son 3 sezondur giydiğim Kuzeyboru formasıyla iki sezon daha mücadele edecek olmak benim için çok mutluluk, gurur ve heyecan verici. Yeni sezonda da Kuzeyboru ve Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edip sonuna kadar mücadele ettiğimiz ve hedeflerimize ulaştığımız, herkes için sağlıklı ve başarılı bir sezon olur umarım diye belirtti.

Merve Atlıer’i Renklerine Bağladı

Kuzeyboru’da Transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor iç transferde Arelya Karasoy ile sözleşme imzalayan kuzeyboru voleybol kulübü dış transferde Pasör Çaprazı Hanna Klimets ve Pasör Nursevil Aydınlar Gökbudak transferlerinin ardından, orta oyuncu pozisyonunda görev yapan ve 2014 yılından itibaren Eczacıbaşı Vitra forması giyen genç oyuncu Merve Atlıer ile sözleşme imzaladı.

1.91 boyunda 2000 doğumlu olan Merve Atlıer, kulüp ve milli takım seviyelerinde elde ettiği başarıları ile öne çıkıyor. Genç Kızlar Türkiye Şampiyonluğu, Spor Toto Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası Üçüncülüğü, AXA Sigorta Kupa Voley Şampiyonluğu, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu bulunan Merve, birçok kez de milli formayı terletti. Milli takımlar seviyesinde ise üç kez Balkan Şampiyonluğu yaşadı. Merve Atlıer, başarılı kariyerini 2019 U20 Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği “En İyi Orta Oyuncu” ödülü ile taçlandırdı. 2022/23 sezonunda Kuzeyboru formasını giyecek ve Aksaray seyircisi karşısına çıkacak olan Merve Atlıer’e spor servisi olarak başarılar diliyoruz

Nursevil Aydınlar Gökbudak Kuzeyboru’da

Transfer çalışmalarına devam eden kuzey’in sultanları Pasör mevkisi için Nursevil Aydınlar Gökbudak ile sözleşme imzaladı. İlk profesyonel sözleşmesini 2013 yılında Galatasaray ile imzalayan ve 6 yıl Galatasaray forması giyen Nursevil Aydınlar daha sonra Türk Hava Yolları ve Çukurova formalarını da giydi. 1995 doğumlu 190 boyundaki Nursevil Aydınlar’ın kariyerinde, CEV Kupası, Balkan Kupası, Challange Cup’da şampiyonluğu bulunuyor Milli Takım forması ile de madalya kazanma başarısı gösteren Nursevil, Dünya Şampiyonasında 2011 ve 2017’de şampiyonluk yaşayan ekipler de yer aldı. 2022/23 sezonunda kuzeyboru formasını giyecek ve Aksaray seyircisi ile buluşacak olan Nursevil Aydınlar Gökbudak’a spor servisi olarak “Aksaray’a hoş geldin diyor başarılar diliyoruz

Arelya Karasoy Yola Devam Dedi

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden kuzey’in sultanları 2 sezondur kırmız beyazlı formayı giyen Pasör Arelya Karasoy ile yeni sözleşme imzaladı Transferde hareketli saatler geçiren kuzeyboru voleybol takımı dış transferde Belaruslu Pasör Çaprazı Hanna Klimets’in ardından iç transferde de Arelya Karasoy ile anlaşma sağladı Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Arelya; Gururla kaptanlık formasını taşıdığım Kuzeyboru ailesi için bir yıl daha ter dökeceğime kendi adıma çok mutlu ve heyecanlıyım.  Kuzeyboru’yu ve Aksaray’ı her türlü platformda en iyi şekilde temsil edip, takım olarak hedeflerimize ulaşabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımız, sağlıklı ve başarılı bir sezon olmasını diliyorum diye konuştu. (Haber. Cumali D)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamidiye Mahallesi’nde Büyük Dönüşüm SürüyorÖnceki Haber

Hamidiye Mahallesi’nde Büyük Dönüşüm Sür...

Bayram Alışverişi Erken BaşladıSonraki Haber

Bayram Alışverişi Erken Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar