Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yaman “CHP İçin Heyecan Dolu Bir Dönem Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaman “CHP İçin Heyecan Dolu Bir Dönem Olacak”
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Dr. Aylin Yaman ve Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Ozan Işık Aksaray’a gelerek yerel seçim hazırlıkları öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aksaray’ın Eskil ilçesini ziyaret eden CHP heyeti ardından İl Başkanlığı binasına gelerek yerel seçimler öncesinde yapılacak çalışmalar ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı. CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman, partisinin yerel seçim sürecine heyecan dolu çalışmalarla başladığını ifade ederek yaptığı açıklamada “Yerel seçimler öncesinde partimizde hareketlilik ve heyecan yaşanıyor. Önümüzdeki dönem adayların belirlenmesi açısından heyecan dolu bir dönem olacak. İl ve ilçe başkanlarımız ile birlikte değerlendirmede bulunduk. Diğer partilerin ve CHP’nin durum değerlendirmesini yaptık. Adaylarımızın durumuna baktık ve bakmaya devam ediyoruz. Bütün milletvekilleri ve parti meclisi üyeleri 70 ilde görevlendirildiler. Önümüzdeki hafta içerisinde genel merkezimize bir rapor sunacağız. Bu rapor doğrultusunda da bir takım kararlar alınacak.” dedi. Yerel seçimlerde ittifak üyelerinin seçimlere bireysel olarak girme kararını değerlendiren Yaman, “İttifak bizim için şart olan bir durum değil. Gelecek seçimdeki durumu ittifak olmadan değerlendireceğiz. İttifak üyelerimizin kararına saygı duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclis Üyesi Ozan Işık ise açıklamasında “Aksaray iktidar açısından güçlü bir il ama burada biz bu dönem için bir iddia koyuyoruz. Aday adaylarımızla, ilçe başkanlarımızla, il başkanımızla görüşüyoruz. Derinlemesine mülakatlar yapıyoruz. Amacımız aday belirlemekten ziyade aday profili üzerine çalışmak. Genel merkezimiz ile birlikte anket ve veriye dayalı bir çalışma yürütüyoruz. Genel merkezde süzgeçten geçen verilerin sonucunda doğru adaylar ile yola çıkacağız.” şeklinde konuştu. Yaman ve Işık, Aksaray ziyaretlerinin ardından Aksaray CHP İl Başkanı Bilal Özdemir’e, kadın kolları Başkanı Elif Gökkuş’a, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca’ya ve Merkez İlçe Başkanımız Sibel Altınpınar’a çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti. (Haber: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liseli Gençler Engelleri Ortadan KaldırdıÖnceki Haber

Liseli Gençler Engelleri Ortadan Kaldırd...

Alkan Adaylık Başvurusunu YaptıSonraki Haber

Alkan Adaylık Başvurusunu Yaptı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar