Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Vali Kumbuzoğlu “Aile Mutlu Olunca Aksaray’da Mutlu Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu “Aile Mutlu Olunca Aksaray’da Mutlu Olacak”
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu 15 Mayıs Uluslarası Aile Günü vesilesiyle Aksaray Valiliği himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda farkındalık oluşturmak adına, bu yıl “Ailemiz, İstikbalimiz” mottosuyla tertip ettiği yürüyüşe katıldı.

Her yıl 15 Mayıs tarihi "Aile Günü”, bugünün içinde yer aldığı hafta ise "Aile Haftası" olarak kutlanıyor. Aile bağının güçlenmesi, aile değerlerinin korunmasına dikkat çekmek için 81 ilde gerçekleşen etkinlikler; Aksaray’da yürüyüşle gerçekleşti.

Vali Kumbuzoğlu “Bir kişi mesleği ne olursa olsun aile içerinde mutlu ve huzurlu olduğu zaman güne güzel başlar. Güne güzel başlayan da mesafe alır. Başarılı olur.” dedi.Yürüyüş sonunda basın açıklamasında bulunan Vali Kumbuzoğlu “Aksaray Belediyesi’nin önünden valilik binasının önüne kadar gençlerimizle, çocuklarımızla, öğrencilerimizle ve vatandaşlarımızla bir yürüyüş yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü aile, güçlü millet, güçlü devlet sloganı üzerinde devlet olarak yoğunlaştık. Bu kapsamda daha güçlü bir aile yapısı oluşturmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde çok güzel hizmetler verilmektedir. Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğünün organizasyonlarıyla biz bütün ailelere her an ve her zaman devamlı ve sürekli olmak üzere eğitimler verilmektedir. Çocuklarımıza anne ve babalarımıza çeşitli eğitimler verilerek güçlü bir aile nasıl oluşur, ilkesi üzerinde eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Bunların yanında engellilerimiz var, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve gazi aileleri var. Korunmaya muhtaç çocuklarımız, yaşlılarımız var onlara da çok özel bir ilgi, alaka ve eğitimler vererek aile içerisinde uyum noktasında çalışmalarımız devam etmektedir. Biz bütün aile fertlerinin gönülden mutlu olmasını istiyoruz. Valilik olarak herkesin yüzü gülsün istiyoruz. Her aile mutlu olunca Aksaray’da mutlu olacak Türkiye daha mutlu olacak. Bu düşüncelerle bütün Aksaraylıların aile haftasını kutluyorum aileleri ile çocuklarıyla yaşlılarıyla mutlu huzurlu bir gelecek diliyorum.” dedi. Aksaray Belediyesi önünde başlayan yürüyüş Aksaray Valiliği binasının önünde son buldu. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşüne Belediye Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.(Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Gaziler Çanakkale ve Edirne'de Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle AndıÖnceki Haber

Aksaraylı Gaziler Çanakkale ve Edirne'de...

Sınıf öğretmeni okul bahçesinde darbedildiSonraki Haber

Sınıf öğretmeni okul bahçesinde darbedil...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar