Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

SON DAKİKALARDA 3 PUAN RAKİPTE KALDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SON DAKİKALARDA 3 PUAN RAKİPTE KALDI
Motolux 68 Aksaray Belediye Spor, TFF 2. Lig mücadelesinin 9. haftasında 24 Erzincanspor'un konuğu oldu. İki takım da etkiili oyun sergilerken, Erzincanspor'un son dakikalarda bulduğu gol, Aksarayspor'a 3 puan kaybettirdi.

Motolux 68 Aksaray Belediye Spor, TFF 2. Lig B Grubu mücadelesine devam ediyor. Ligde 8 hafta geride kalırken, 9. haftada siyah beyazlı ekip 24 Erzincanspor ile, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlı ekip 19.00 itibariyle başlayan karşılaşmaya, Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Emrah Taysi, Hakan Özcan, Doğan Ateş, Abdussamed Karnuçu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Alpay Aldemir, Recep Türköz ve Yasin Abdioğlu 11'i ile çıktı.

İlk Yarıda 0-0 Eşitlik Bozulmadı

Hakemin başlama vuruşuyla birlikte iki ekip de 3 puan için oyuna hırsla başladı. İlk yarıda her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı sergiledi. Motolux 68 Aksaray Belediye Spor, kontrollü oyunuyla kalesini Erzincanspor'a kapattı. 

Her iki takım da ilk yarıda net bir gol pozisyonu bulamadı. Erzincanspor zaman zaman kontra ataklar izleyerek hızlı çıkışlar yapsa da gol pozisyonu yaratmada pek başarılı olamadı. 

İlk yarının sonun 2 dakikalık uzatma eklenirken, sonuç değişmedi ve iki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikle döndü. 

İkinci yarıda her iki takım da oyuncu değişiklikleriyle oyuna başladı. Anagold 24 Erzincanspor'da Bahadır Taşdelen'in yerine 7 numaralı oyuncu Ziya Alkurt oyuna dahil olurken, Motolux 68 Aksaray Belediye Spor'da Recep Türköz'ün yerine Fatih Somuncu ve Efe Niyazi Kurtulmuş'un yerine de Ali Kuçik oyuna dahil oldu. 

Teknik Direktör Karaveli, ikinci yarıda sağ ve sol kanatlara takviye yaparak, Alpay Aldemir'i forvete kaydırdı. 68 Aksaray Belediye Spor, ikinci yarıda daha hücum odaklı ve hızlı bir oyun anlayışı sergilemeye başladı. 

Ceza sahasın içine giren siyah beyazlı ekip, Erzincaspor'un stoper oyuncusu tarafından durdurulurken, 58. dakikada Erzincanspor oyuncusu Yunus Tarhan sarı kart gördü. Serbest vuruş alan temsilcimiz, pozisyonu gole çeviremedi. 

İkinci yarıda yükselen oyun temposuyla birlikte sakatlıklar yaşanırken, sık sık oyun duraksadı. Ev sahibi Erzincanspor, Aksarayspor'un kontra ataklarını karşılayarak ikinci yarının ortalarına doğru oyunu dengeledi. Dakika 67'yi gösterirken Doğan Ateş, Aksarayspor'un sarı kart gören ilk oyuncusu oldu. 

Ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor, 72. dakikada oyuncu değişikliği yaparak 

Gökhan Payal ve Oğuz Han Aynaoğlu ile orta saha ve ön liberoda değişiklik yaparak gol yollarını güçlendirdi.

81. Dakika Erzincanspor Öne Geçti

Dakika 78'i gösterirken Doğan Ateş yerini Serkan Gürses'e bıraktı. Dakika 81'i gösterirken Erzincasporlu Aynaoğlu, Aksarayspor kalelerini havalandırarak, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 

90 dakikalık sürenin sonuna 7 dakika eklenirken, son dakikalarda iki takım arasında gerginlik yaşandı. Aksaraysporlu Erşan Yaşa ve Serkan Gürses sarı kart görürken, Erzincanspor'dan Ziya Alkurt sarı kart gördü. Uzatma dakikalarında skor değişmedi ve Erzincanspor, kendi sahasında Aksarayspor'u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine ekledi. 

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 9. haftada 3. mağlubiyetini deplasmanda Erzincanspor karşısında alarak, 10 puanla 12. sırada yer aldı.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Kumbuzoğlu “Muhtarlar Milli İradenin Mihenk Taşıdır”Önceki Haber

Vali Kumbuzoğlu “Muhtarlar Milli İradeni...

“Şehir Kamyon ve TIR Parkına Döndü”Sonraki Haber

“Şehir Kamyon ve TIR Parkına Döndü”

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar