Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Şehrin Temsilcisi Takımımıza Şehrin Yatırımcısı Kuzeyboru’dan Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehrin Temsilcisi Takımımıza Şehrin Yatırımcısı Kuzeyboru’dan Tam Destek
TFF 3’üncü ligde mücadele eden Aksaray Belediyespor yeni yönetimi güçlü bir takım oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlerken takıma en büyük destek Aksaray’ın en büyük yatırımcı firmalarından olan ve bir çok hemşerimize istihdam sağlayan Kuzeyboru’dan geldi.

Aksaray’da spora ve sporculara verdiği desteklerin yanında yüzlerce hemşerimize istihdam sağlayan Kuzeyboru Voleybol ligindeki bayan voleybol takımının yanında şehrimizin takımı Aksaray Belediyespor’a da destek olmaya devam ediyor. Tüm plastik boru ve ek parçaları üreticisi olan Kuzeyboru firması Aksaray’daki fabrikasındaki ürünlerinin büyük bölümünü yurtdışına satarak ülkenin ihracat rakamlarının da artmasını sağlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli üretim söylemine paralel olarak büyümeye devam ediyor. Bu süreçte Aksaray’daki fabrikasında üretim ve istihdama önemli katkı sağlayan Kuzeyboru firması Aksaray’ın tanıtımına olan katkısı ile de son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Özellikle Aksaray’da bulunan bayan voleybol takımı ile tanıtıma ciddi katkı sağlayan Kuzeyboru şehrimizin futbol takımı olan Aksaray Belediyespor’a da destek olmaya devam ediyor. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da takıma çok yüksek bir destek veren Kuzeyboru firması maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

Aksaray Belediyespor’un yeni kulüp başkanı Hamit Özkök’de Kuzeyboru firmasının kulübe çok ciddi bir bağış yaptığını söyleyerek yaptığı açıklamasında; “Aksaray Belediyespor olarak Organize Sanayi Bölgesinde ilk ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduğumuz Kuzeyboru firmasına yürekten teşekkür ediyoruz. Sporun ve centilmenliğin şehre kattığı değerin bilinciyle hareket eden Kuzeyboru firması Aksaray Belediyesporumuza yüklü bir miktarda maddi ve manevi büyük destek vermiştir. Kendilerine şehrimizin gururu oldukları için müteşekkiriz. Yapmış olduğu faaliyetler yeni ürünler ile Türkiye iç piyasasına hizmet verdiği gibi uluslar arası arenada da ihracat yaparak şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayan Kuzeyboru başta olmak üzere Aksaray Belediyespor’a maddi ve manevi destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber:E.B)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer Projelerini Vatandaşlarla Birlikte Hayata GeçiriyorÖnceki Haber

Başkan Dinçer Projelerini Vatandaşlarla...

Tarım Araçlarına Dikkat!Sonraki Haber

Tarım Araçlarına Dikkat!

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar