Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Şehre Yakışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehre Yakışıyor
Geçmişten günümüze yeşil Aksaray’a olan özlem Aksaray belediyesinin son yıllardaki peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları ile giderilmeye çalışılırken belediyenin cadde ve bulvarlardaki çalışmaları vatandaşlardan beğeni topluyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri Kurtuluş Caddesinde kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, içme suyu hatlarının yenilenmesi ve yeni yağmur suyu şebeke hattı yapımı gibi alt yapı eksikliklerini gidermişti. Alt yapı eksiklikleri giderilen caddesi sıcak asfaltla kaplanarak orta refüjünde düzenlemeler yaptı.

Alt yapı ve üst yapı eksiklikleri giderilen caddenin orta refüjünde ağaçlandırma ve peyzaj çalışması yapıldı. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 135 adet şekilli leylandi ve 450 adet mazı cinsi süs bitkisi toprakla buluşturuldu. Cadde boyunca toplamda 700 metre uzunluğundaki orta refüj yapılan çalışma ile estetik bir görünüm kazandı.

Kurtuluş Caddesinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarında ağaçlandırma çalışması yapan ekiplerin Kurtuluş Caddesinde de ağaçlandırma yaptıklarını belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizin her noktasında yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarını Kurtuluş Caddesinde devam ettiriyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile Caddemizi estetik bir görünüme kavuşturduk. Şehri genelinde toprakla buluşturduğumuz 100 bini aşkın ağaç ile gelecek nesillere yeşil bir Aksaray bırakacağız” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’nün Yol Haritası Öğrencilerle ÇiziliyorÖnceki Haber

ASÜ’nün Yol Haritası Öğrencilerle Çizili...

Uyuşturucu İle 4 Koldan MücadeleSonraki Haber

Uyuşturucu İle 4 Koldan Mücadele

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar