Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Saldırganlar Alacaklı Oldukları Şahısları Bıçaklayıp Kaçtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saldırganlar Alacaklı Oldukları Şahısları Bıçaklayıp Kaçtı
Aksaray'da müteahhit ve inşaat elektrikçisi arasındaki alacak verecek meselesinin kavgaya dönmesi sonucu, 4 kişi yaralandı. 

İnşaat işindeki alacak verecek kanla bitti: 4 yaralı 

Aksaray'da müteahhit ve inşaat elektrikçisi arasındaki alacak verecek meselesinin kavgaya dönmesi sonucu, 4 kişi yaralandı. 

Olay, Ereğli Kapı Mahallesi 1400 Sokakta bulunan bir oto kiralama ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatta elektrik işi yapan Galip Ç. (41), müteahhit Ferdi Y.'yi (40) arayarak alacağını istedi. Telefonda başlayan sözlü tartışmanın ardından kardeşi Emrah Ç.'nin (32) oto kiralama ofisine gelen Galip Ç. burada Ferdi Y. ile yanında gelen Hüseyin Ö. (34), Hasan Ö. (32) ve İlhami B. (33) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Hüseyin Ö. yanında bulundurduğu bıçakla Emrah Ç.'yi sağ bacağından bıçakladı. Kavganın büyümesiyle birlikte 2 grup bir birine sopalarla saldırırken, bacağından yaralı Emrah Ç. ruhsatsız tüfek ile olay yerinden 68 HS 383 plakalı otomobil ile kaçmaya çalışan müteahhit ve arkadaşlarına ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Ferdi Y. başından yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Emrah Ç. ve darptan yaralanan abisi Galip Ç. ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, olay yerinden kendi araçları ile ayrılan Ferdi Y. ile darp edilen arkadaşları ise Özel İnova Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Her iki hastanede de tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Öztürk İyi Partiden Meclis Üyeliğine AdayÖnceki Haber

Öztürk İyi Partiden Meclis Üyeliğine Ada...

Okul Servisi Yaşlı Kadına ÇarptıSonraki Haber

Okul Servisi Yaşlı Kadına Çarptı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar