Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Sağlıklı Yaşam İçin İlk Festival

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlıklı Yaşam İçin İlk Festival
Sağlıklı yaşam için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Sağlık için sporun önemine dikkat çekmek ve bisiklet kullanımını il genelinde yaygınlaştırmak için harekete geçen Aksaray Belediyesi il genelindeki bisiklet yollarına her geçen gün yenisini eklerken Aksaray’da ilk kez bisiklet festivali düzenleniyor.

Son yıllarda ülke genelinde obezite oranındaki artış nedeniyle sağlık bakanlığının başlattığı sağlıklı yaşam için spor etkinliklerine destek olmak için bisiklet kullanımını yaygın hale getirmeye çalışan Aksaray Belediyesi bisiklet yollarının bakım ve onarımının yanı sıra mevcutta olan yolların mesafesini uzatmak için il genelinde çalışmalarına hız verdi. Yapılan çalışmalar ile vatandaşları bisiklet kullanımına teşvik etmeye çalışan Aksaray Belediyesi bu sayede ildeki en büyük sorunlardan birisi haline gelen trafik sorununu da çözmeyi hedefliyor.

İl genelinde bisiklet teşviki için çalışmalar aralıksız devam ederken vatandaşların bisiklete olan ilgisini arttırmayı hedefleyen Aksaray Belediyesi ilde ilk kez sağlık için bir festival düzenliyor. Bugün 15 Temmuz milli irade meydanında birincisi düzenlenecek festivalde pedallar sağlık için dönecek. Bisikletleriyle meydana davet edilen vatandaşlar sağlıklı yaşam için düzenlenen festivalde Kılıçaslan parkına kadar ter dökecek. Programa katılanlara belediye tarafından hazırlanan ikramlar sunulacak, sürpriz ödüller verilecek ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak etkinlikle pandemi nedeniyle uzun süredir kapalı kalan vatandaşların sosyalleşmesi için de ilk adım atılmış olacak. Birincisi düzenlenecek olan bisiklet festivali konusunda konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tüm vatandaşlarımızı 11’de 15 Temmuz milli irade meydanına davet ediyoruz dedi. (Haber: S.O)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Bin 549 EXTACY Hap Ele GeçirdiÖnceki Haber

Jandarma Bin 549 EXTACY Hap Ele Geçirdi

'Yeni Nesil Bisiklet Sistemi Projesi' Hayata GeçirildiSonraki Haber

'Yeni Nesil Bisiklet Sistemi Projesi' Ha...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar