Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

PLAY-OFF AŞKINA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PLAY-OFF AŞKINA
Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grup ekiplerinden Aksaray Belediyespor Pazar günü Aydın temsilcisi Kuşadasıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kuşadası Özer Türk Stadı’nda 14:00’da başlayacak bu önemli müsabakayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Göksu Furkan Güngör yönetecek. Güngör’ün yardımcılıklarını ise Mehmet Ali Vardar, Harun Pekyürek yapacak. Dördüncü hakem ise Kadir Yılmaz olacak. Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi ise Mustafa Pektaş olacak. Gözlemci görevini Kemal B Serbest üstlenecek.

Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grup ekiplerinden Aksaray Belediyespor’un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Tamer Avcı play-off’lar hedefleri doğrultusunda Kuşadasıspor maçında mutlaka 3 puan almak zorunda olduklarını söyledi. Avcı antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı play-off’lar hedefleri doğrultusunda direkt rakipleri olan Kuşadasıspor ile 20 Mart Pazar günü 6 puanlık bir maça çıkacaklarını söyledi. Karşılaşmanın her iki takım için de çok önemli olduğunu vurgulayan Avcı; “İlk 5 hedefini devam ettirebilmek için Kuşadasıspor maçında 3 puan almak zorundayız. Artık herhangi bir mazeret üretme şansımız olmayacak. Çünkü bundan sonraki süreçte yapmamız gereken, kalan 10 maçta maksimum puanları toplayıp play-off’lar’a kalmak. 10 maça ayrı bir gözle ve maç bakıyoruz. Ana hedefimizin ne olduğunu biliyoruz ve basamakların ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Son 10 lig maçımıza en iyi şekilde hazırlanıp sonunda da inşallah hedefimize ulaşırız. Beyoğlu çarşı futbol kulübü karşısında galip geldik. Deplasmanda puan ve puanlar alabilseydik bugün Aksaray Belediyespor’un ligdeki pozisyonu daha farklı olurdu. Bir maçın nelere mal olduğunu net biçimde gördük. Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarımız final niteliğinde olacak bunun hem biz hem de oyuncularımız bilincinde takımımızda moraller üst düzeyde oyuncularımın kazanmanın onları nereye taşıyacağının farkında bunun için çok iyi çalışıyorlar. Umarım emeklerinin karşılığını deplasmanda oynayacağımız Kuşadasıspor maçında alırlar.”dedi.Öte yandan siyah beyazlı ekip Kuşadasıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü tecrübeli teknik adam Teknik Tamer Avcı yönetiminde çalışan futbolcular, ısınma koşusu ve çift kale maç yaptı. Aksaray’daki hazırlıklarını tamamlayan siyah beyazlılar daha sonra karayoluyla Aydın’a giderek burada kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. (Haber/Fotoğraf: M. ALTINSOY)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Gençlerden 18 Martta Anlamlı EtkinlikÖnceki Haber

CHP’li Gençlerden 18 Martta Anlamlı Etki...

Elektronik Malzeme Alımı YapılacakSonraki Haber

Elektronik Malzeme Alımı Yapılacak

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar