Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Park ve Mesire Alanları Asayişin Merceğinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Park ve Mesire Alanları Asayişin Merceğinde
Bahar ayı ile birlikte kalabalığın arttığı çocuk parkları ve mesire alanlarında bir olumsuzluk yaşanmaması için asayiş ekipleri devriye görevlerini sıklaştırdı.

Yaz ayının yaklaşması ve havaların ısınmaya başlamasıyla park ve mesire alanlarında hareketlilik arttı. Özellikle gençlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği parlar ile yeşil alanlarda olumsuzluk yaşanmaması için Aksaray belediyesinin güvenlik personelleri sürekli kontrollerini sürdürürken asayiş ekipleri de hafta sonları mesire alanlarını sürekli olarak kontrol altında tutuyor. Merkezdeki Kılıçaslan parkının 1, 2 ve 3’üncü etabında denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri sayesinde çevreye rahatsızlık veren kişilerin parklara girmeleri önleniyor.

Merkezde kalan ve çoğunlukla gençlerin yoğun olarak bulunduğu çocuk parkları başta olmak üzere diğer yeşil alanları da sıkı kontrol altına alan ekipler halkın huzur için toplandığı alanlardaki olumsuzlukların da önüne geçiyor.

Asayiş ekiplerinin yaptıkları denetim ve çalışmalar hakkında konuşan vatandaşlar; “Aksaray’ı son dönemde olumsuz haberlerle sürekli olarak ulusal haber kanallarında görüyoruz. Sürekli olarak olumsuzluklar ön planda. Ancak görüldüğü gibi şehrin çok temiz ve nezih alanlarında halkın huzuru bozulmasın diye gece geç saatlere kadar görev başında olan polis ekipleri de var. Polislerin bu alanlarda devriyede olmaları bizlere ayrı bir huzur veriyor. Kafa dinlemeye geldiğimiz alanlarda huzur bulmaya çalışıyoruz. Huzurumuzun bozulmaması için de polisler sürekli denetimde. Sıkıntılı görünen şahıslar sürekli olarak kontrol ediliyor. Doğru düzgün şekilde insanlara zarar vermeden veya huzurunu bozmadan bu alanlarda duran kişilere kimsenin itirazı yok. Denetimlerin devam etmesini istiyoruz. Bizlerin huzuru için görev başında olan güvenlik güçlerinden Allah razı olsun” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer “Bu Tür Programlara Vesile Olmak Onurdur”Önceki Haber

Başkan Dinçer “Bu Tür Programlara Vesile...

Köy ve Kasaba Yollarında Denetimler ArttıSonraki Haber

Köy ve Kasaba Yollarında Denetimler Artt...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar