Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

MHP’nin İlçe Adayları Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’nin İlçe Adayları Belli Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray’ın ilçelerinde göstereceği belediye başkan adayları açıklandı. MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, vatandaşların partilerine büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirterek bu durumun sandığa da yansıyacağını dile getirdi.

MHP İl Başkanlığı teşkilat binasında yapılan basın toplantısında 7 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu. Aday tanıtım toplantısına MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Belediye Başkan Adayı irfan Çıtak, ilçe başkan adayları ve partililer katıldı. Sahada çalışmalarının hız kazandığını kaydeden MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, ilçelerde ve ilde adaylarına güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi. Karataş yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi adayları bulundukları bölgede hizmet için çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler. MHP’nin yereldeki hizmet anlayışını herkese göstereceğiz. Günlerdir sahalardaydık. Pazardan sanayiye kadar bütün ziyaretlerimizde vatandaşlar adayımıza büyük bir teveccüh yüklediler. İnşallah bu durum sandığa yansıyacaktır. İlçelerimizde de bu durumun aynısının olacağına inanıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde yerelde ve genelde MHP fazlasıyla hak ettiğini alacaktır. 9 Şubatta büyük tanıtım programımız olacak. 5 bin kişilik salonda tüm adaylarımızın tanıtımını tek tek gerçekleştireceğiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile Aksaray’ın ilçelerindeki adaylar belli oldu. MHP ilçe belediyelerinde Ağaçören’in Belediye Başkan Adayı Fevzi Yalman, Eskil’in Belediye Başkan Adayı Niyazi Alçay, Gülağaç’ın Belediye Başkan Adayı Doğan Başbuğ, Güzelyurt’un Belediye Başkan Adayı Sadullah Er, Ortaköy’ün Belediye Başkan Adayı Ahmet Koyuncu, Sarıyahşi’nin Belediye Başkan Adayı Doğan Mutlu ve Sultanhanı’nın Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı olarak açıklandı.

 

Seçim sürecini ve adayları değerlendiren Milletvekili Ramazan Kaşlı, il belediye başkan adayı olan İrfan Çıtak’ı vatandaşların hemen sahiplendiğini söyledi. Aksaray genelinde genç aday ile MHP’nin büyük bir heyecan yaşadığını aktaran Kaşlı, “MHP Belediye Başkan Adayımıza beklediğimizin üzerinde bir ilgi ile geri dönüş aldık. Esnaftan vatandaşa kadar her kesim adayımızı sevgiyle kucaklıyor. Önümüzdeki süreç geleceğimizin ve gençlerimizin yönetileceği bir süreç. Bu süreçte genç bir adayımızın olması bize gurur veriyor. Gençlerimizin yaptıkları ve yapacakları bizlerin için çok önemli. Artık Türkiye’yi gençler yönetiyor. Mühendis olarak tek aday olan belediye başkan adayımız var. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında biz de buna uygun olarak Aksaray yüzyılı yapmak için sürekli teşkilatın içerisinde olan bir ismi aday gösterdik. Daha açıklanması bir hafta olmasına rağmen İrfan Başkana olan sahiplenmeyi gözle gördük. Aksaray’da seçime kalan süreçte tatlı bir yarış olacak. Önümüzdeki sürecin Aksaray’ımıza ve tüm siyasi partilere hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin ve insanımızın birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde inşallah Aksaray’a hizmet edecek genç ve vizyonlu adayımız başkan olur. Adayımızın özellikle gençler tarafından çok benimsendiğini gördük. Adayımızın ailesi de yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet vermiş kişiler olmasından dolayı güvenimiz tam. 31 Martta önce Aksaray sonra MHP kazansın.” şeklinde konuştu. (Haber/Fotoğraf: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8 Ayrı Suçtan Aranan 1 Kadın YakalandıÖnceki Haber

8 Ayrı Suçtan Aranan 1 Kadın Yakalandı

Çıkan Kavgada YaralandıSonraki Haber

Çıkan Kavgada Yaralandı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar