Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

MHP Başkan Adayı İrfan Çıtak “Gözde Değil, Gönülde Olacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Başkan Adayı İrfan Çıtak “Gözde Değil, Gönülde Olacağız”
MHP Belediye başkan adayı İrfan Çıtak “Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanın yüreğine çare olacağız”

Geçtiğimiz gün Aksaray belediye başkan adayı olarak merkez ilçe başkanı İrfan Çıtak’ın açıklanmasının ardından partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen parti yönetimi, milletvekili Ramazan Kaşlı ve 31 Mart seçimlerinin adayı İrfan Çıtak partililer tarafından coşku ile karşılandı. Parti ile binasında yapılan toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken milletvekili Ramazan Kaşlı “Yüzde 50+1’e talibiz” diyerek Aksaray belediyesi için iddialı olduklarını belirtti.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş “Yılların ihmaline, kayıtsızlığına ve umursamazlığına hep birlikte mani olacağız”

Aksaray belediye başkan adaylığı toplantısında konuşan MHP il başkanı Burhanettin Karataş yaptığı konuşmada; “Partimizin Aksaray Belediye Başkan adayını hemşerilerimizi takdim etmek ve tanıtmak amacıyla toplandık. 80 gün sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ülkemiz ve milletimizin olduğu kadar Aksaray açısından da bir karar ve kader anı olacaktır. Aksaray bizim için değerlidir, her şeyin en güzeline layıktır. Aksaray düğümlerinden, prangalarından ve engellerinden kurtulacak, yüzü gülecek ve bahtı açılacaktır. Aksaray bunu fazlasıyla hak etmektedir. Yılların ihmaline, kayıtsızlığına ve umursamazlığına hep birlikte mani olacağız. Aksaraylı kardeşlerim şehrine sahip çıkmalıdır ve çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleri ile vizyonuyla, kadrosuyla, birikimiyle, vatan ve millet sevdasıyla sizlerin hizmetine hazır olan Aksaraylı hemşerilerimizin teveccühü ve Allah’ın izni ile 1 Nisan 2024’te Aksaray Belediye Başkanımız MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı olarak 5 yıldır görev yapan, daha önce Aksaray Ülkü Ocakları ve Merkez İlçe yöneticiliği yapmış, ülkücü bir ailenin, eğitimli, donanımlı, Milliyetçi Ülkücü hareketin pırıl pırıl evladı inşaat mühendisi İrfan Çıtak’tır. MHP Başkan adayımız milliyetçi ülkücü hareketimize ve Aksaray’ımıza hayırlı olsun. Aday adaylığı sürecinde bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ramazan Kaşlı “Yüzde 51’e Talibiz”

Partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı konuşmasında; “Yüksek Seçim Kurumu seçim takvimini açıkladığı günden bu tarafa özellikle Aksaray’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayının kim olacağı beklentisi oluşmuştu. MHP’nin adayı bu defa belediye başkanı olacak. Bunu daha önce iddialı olarak belirttik. 80 gün sonra İrfan başkanımı belediye başkanı olarak göreceğiz.  Aksaray’da oy olarak en az yüzde 50 artı bire talibiz. Aksaray’da bu defa ekibimizle, kadromuzla iddialıyız. 33 yaşında çocuk olmaz. 23 yaşında TBMM’de milletvekilleri var. Artık önümüzdeki Türkiye Yüzyılını cumhur ittifakı öncülüğünde Aksaray’da da genç, dinamik, ülkücü İrfan başkanımızla şehrimizin önünün açılacağına inanıyorum. 9 Şubatta yapılacak olan aday tanıtımımızda ilçelerimizin, beldelerimizin, merkezdeki belediye meclis üyelerimizin, il genel meclis üyelerimizin teşkilat olarak genel merkez heyetimizin de katılımıyla Aksaray Kapalı Spor Salonunda yapmayı planlıyoruz. MHP’nin Aksaray’ın teminatı olduğunu göstereceğiz. MHP sandıkta hakkını alacaktır” dedi.

İrfan Çıtak “Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanın yüreğine çare olacağız”

Milletvekili Ramazan Kaşlının ardından söz alan MHP’nin 2024 yerel seçimlerdeki Aksaray belediyesi adayı İrfan Çıtan Partililere yaptığı konuşmasında; “Beni bu onurlu göreve layık gören MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, partimizin üst kademe yöneticilerine, milletvekilimize, il başkanımıza, il ve ilçe yönetimlerimize, ülkü ocaklarına, hemşerilerime, eşime ve aile fertlerime teşekkür ediyorum. Recep ayının birinci gününde, maneviyatımızın yüksek olduğu bu günde aday tanıtımı yapmanın verdiği gurur ile karşınızdayım. Ben bu şehirde doğmuş, bu şehirde büyümüş, üniversite eğitimini bu şehirde tamamlamış, iş hayatını da bu şehirde devam ettiren inşaat mühendisi bir kardeşinizim. Aksaray’ımızın sorunlarını da, çözümlerini de bilen ve çözümleri için uzun zamandır hazırlanan Aksaray sevdalısı bir teşkilatın da mensubuyum. Adımımızı vatandaşlarımızın kendi şehirlerinde huzur ve güven içerisinde yaşaması, şehrin sorunlarını anında ve yerinde çözebilmek için tüm inancımızla yola çıktık. Partimizin oluşturduğu etkin ve derin bir yönetim modeliyle hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde ele alacağız. Belediye başkan adayı olarak projelerimizi ilerleyen günlerde ayrı bir programda tanıtacağız.

Aksaray’ımıza liyakat esaslı, sorgulanabilir, şeffaf ve özenli bir yönetim anlayışı vaat ediyoruz. Parti ayrımı yapmayan, statüleri bir kenara bırakarak, tüm Aksaraylılarımıza aynı ölçüde önem ve özen gösteren insan odaklı bir yönetim vaat ediyoruz. Yerel yönetim anlayışımız günü kurtarma projelerinden uzak olacaktır. Sürdürülebilir, ileriye yönelik, makro uzun vadeli projeler ile şehrimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Aksaray’ımıza genç, dinamik, yeniliklere açık, çevreye duyarlı, üretken ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışı vaat ediyoruz. Aksaray’ımızda yapılacak olan projelerimizin bilimin ışığında, akademik kadrolarla, alanında uzman kişilerle, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız kısacası doğru insanların doğru pozisyonlarda hizmet ettiği bir yönetim anlayışı vaat ediyoruz. Salihler şehri Aksaray’ımızda her kesimden vatandaşımızın kendini huzurlu ve güvende hissettiği, sözlerinin dinlendiği bir yönetim vaat ediyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın. Her mahalleye, her haneye, her bireye ulaşacak çalışmalarımızla hakkaniyet içerisinde emin ve net adımlara ilerleyeceğiz. 31 Mart seçimlerine kadar Allah’ın izni milletimizin kudreti ile gücümüzün yettiğinin fazlası ile çalışacağız. Meydanlarda, caddelerde, sokaklarda şehrimizin değerini yeniden yüceltmek için çalışacağız. Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanın yüreğine çare olacağız. Kimsesizlerin kimsesi olabilen, halkına sahip çıkan sosyal bir belediye olacağız. Hukuka ve hoşgörüye bağlılığımız ile önümüzdeki süreci inşallah başarıyla tamamlayacağız. Birlikte rahmet vardır, birlikte bereket vardır. Bir olacağız, birlikte olacağız. Sadece sözde değil özde de olacağız, gözde değil gönülde de biz olacağız. Bu düşünceler ile hemşerilerimin desteklerini bekliyorum. Değişen Aksaray olacak” dedi. (Haber: S.OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertürk “Vatan Sevgimizi Kimsenin Sorgulamaya Hakkı Yok”Önceki Haber

Ertürk “Vatan Sevgimizi Kimsenin Sorgula...

Aksaray’lı Şehidin Baba ocağına acı haberi ulaştıSonraki Haber

Aksaray’lı Şehidin Baba ocağına acı habe...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar