Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Mesire Alanları Cıvıl, Cıvıl

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesire Alanları Cıvıl, Cıvıl
Havaların ısınmasıyla güzel havanın tadını çıkartmak isteyenler Aksaray merkez başta olmak üzere tüm piknik alanlarını doldururken vatandaşlar şehrin başka noktalarında da yeni mesire alanlarının faaliyete geçirilmesini talep ediyorlar.

Kış ayının geride kalması ve havaların ısınmasıyla Aksaray’ın merkez ile birçok noktasındaki mesire alanlarında yer bulmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlar şehir merkezine yakın köy ve kasabalara akın ediyor. Merkezde Kılıçaslan parkı başta olmak üzere bazı noktalarda vatandaşlar baharın tadını çıkartırken yer bulmakta sıkıntı yaşayan Aksaraylılar da yeni mesire alanları talebinde bulunuyorlar.

Son olarak Aksaray belediyesi tarafından hizmete sunulan Kalanlar millet bahçesi bölgede hareketliliği arttırdı.

Diğer yandan merkezde yer bulamayanlarının köy ve kasabalarda bulunan piknik alanlarını tercih etmesi üzerine, yoğunluk nedeniyle jandarma ekipleri de köy ve kasabalarda denetimlerini artırdı. Yapılan yol denetimleri ile meydana gelebilecek trafik kazaları önlenmeye çalışılırken, vatandaşlar da özellikle su ve tuvalet sıkıntısı yaşanmayacak yeni mesire alanlarının hizmete sunulması çağrısında bulunarak yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’ın merkezinde bulunan Kılıçaslan parkı ve Kalanlar millet bahçesi tatil günlerinde tamamen doluyor. Buralarda yer bulamayanlar Hasan dağı başta olmak üzere değişik köy ve kasabalar gidiyorlar. Bu yollarda trafik başta olmak üzere birçok sıkıntı da yaşanıyor. Bizler belediyenin son yaptığı Kalanlar Millet bahçesi gibi mangal yakılabilecek su ve tuvalet sorunu yaşanmayacak yeni alanların da açılmasını istiyoruz. Bunun dışında köy ve kasabalarda bulunan mesire alanlarındaki tuvalet ve çeşme sayısının da artırılmasını talep ediyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi'ne SPORAK’tan 2 Yıllık AkreditasyonÖnceki Haber

ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi'ne SPORAK’t...

Eğlence İçin Kapanan Yollar İsyan EttiriyorSonraki Haber

Eğlence İçin Kapanan Yollar İsyan Ettiri...

Haber Yorumları

  • mahmut yeğin05-05-2025 09:28

    Aksaray’a en az 3 tane, yeşil alanı bol, minimum 1 hektarlık kent parklar lazım.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar