Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Kaşlı “2019-2024 Çelmelerinden Sonra 2029’da Üçüncü Çelmeye İzin Vermeyeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı “2019-2024 Çelmelerinden Sonra 2029’da Üçüncü Çelmeye İzin Vermeyeceğiz”
Kaşlı; “2019 ve 2024'te Aksaray’da Milliyetçi-Ülkücü harekete 2 defa çelme takan çekirgeler 2029’a ya can çekişerek girecek ya da hiç giremeyecek ve hareketin 60.yılında 3’üncü defa çelme takamayacak Aksaray Belediye başkanı ülkücü olacaktır”

Milliyetçi Hareket partisi Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı MHP il binasındaki bayramlaşma programında seçim sonuçlarını değerlendirirken ülke genelinde polemik konusu haline getirilen sözleri konusunda önemli açıklamalar yaptı.

2019 Seçimleri gibi 2024 seçimlerinde de kendilerine çelme takıldığını belirten Kaşlı 2029 seçimlerinde bu çelmeye 3’üncü kez izin vermeyeceklerini ifade ederek 4 dakikalık konuşmasının 15 saniyesinin makaslanıp montajlandıktan sonra bazı TV kanallarına organize bir şekilde servis edildiğini söyledi.

Kaşlı bayramın 2’inci günü partide yaptığı konuşmasında; “Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşerilerim. Geride bıraktığımız mübarek Ramazan-ı şerifimizin bir armağanı olarak idrak ettiğimiz mübarek Ramazan bayramınızı samimiyetle kutluyor; bayramın Aksaray’ımız, ülkemiz ve bütün dünya milletleri için huzur ve kardeşliğe vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

İki hafta önce Türkiye, şeffaf, açık ve güvenli bir ortamda dünya demokrasi tarihine örnek bir seçim gerçekleştirmiş, ülkemiz ve ilimiz bu sınavdan başarı ile çıkmıştır.

Bu süreçte, Ayırmadan ayrışmadan kazanan Aksaray olsun sloganı ile sahada bizlerle canla başla çalışan, üç hilali Aksaray’ın en uzak köyünden beldesine, ilçesinden ilimiz meydanına, evlerinin balkonunda gururla dalgalandıran, onurla sahada mücadele eden, liderimizin çizdiği cumhur İttifakı prensiplerine harfiyen riayet eden her bir dava arkadaşımdan, her bir ülküdaşımdan ve tüm adaylarımızdan Allah razı olsun.

Yüksek görev bilinciyle hareket ederek il, ilçe, belde belediye başkan adaylarımız ile teşkilatlarımızın koordineli olarak hazırladığı programları ve projeleri ile parti disiplinimizden taviz vermeden olması gereken her yerde büyük bir özveri ve gayret ile bulunan il başkanımız Burhanettin Karataş’a ve onun nezdinde tüm teşkilat başkanlarımıza, yöneticilerimize ve bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Aksaray’da seçim yapılan il merkezi, 7 ilçe ve 14 belde olmak üzere toplam 22 yerden, Milliyetçi Hareket Partisi olarak il merkezimiz başta olmak üzere 7 ilçemiz ve 9 beldemizde seçim yarışında 3 ilçe, 7’ si belde olmak üzere toplam 10 belediye başkanlığı kazanarak tarihi bir başarı elde etmiştir.

Bu seçim sürecinde Aksaray’da her kesimden hemşerilerimizin, özellikle 8 ila 18 yaş arası çocuk ve gençlerimizin gönlüne giren Aksaray belediye başkan adayımız inşaat mühendisi İrfan Çıtak, günün ortama 18 saatini sahada geçirerek, 31 yaşında Aksaray’ın gönlüne girmiş ve Aksaray siyasetine yeni bir vizyon kazandırmıştır. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum.

Ülkemiz genelinde 13 milyon vatandaşımızın sandığa gitmediği düşünüldüğünde ekonomik darboğazların yarattığı buhranın siyaseten tezahür ettiği bu seçimlerde milletimiz öfkesini sandığa yansıtmış, muhalefete emanet edilen oylar ve sonuçlardan Aksaray’da payını almış Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray belediyesini kaybetmemiş zaten 20 yıldır Ak Parti’de olan belediyeyi kazanamamıştır.

Uzun yıllardır Ak Partide olan ve oldukça iddialı girdiğimiz İl belediye başkanlık yarışını kazanamadığımızı kendi pencerelerinden bakarak kurguladıkları komplo teorileri ile siyasi polemik haline getirmeyi alışkanlık edinmişler de çok iyi bilir ki, Kaşlı kışı geçirirken kimin ne yaptığını unutmaz, hiç kimseye de kin tutmaz. Milliyetçi Hareket Partisinin menfaatini her şeyin önünde ve üstünde tutar.

Sözün tesiri sahibinin itibarı kadardır, kamış gibi ses çıkarınca ney oldum sananlar, ipte gerilerek yay oldum sananlar, yüksek perdeden konuşunca bey oldum sananlar hafızalarına kazısın ki partimizin yaşı 55’dir. Davamızın yaşı Türklüğün var oluşuna eştir. Ölçüyü kaçıran elbette ötekileşecektir.

25 Mart akşamı Kanal 68 TV’de 2 moderatör ile yaptığımız bir saatlik canlı yayın programında Aksaray’da pazar yerinde karşılaştığım ve uzun yıllardır tanıdığım, aynı zamanda kardeşimin de arkadaşı olan 43 yaşındaki bir emekli kardeşimiz ile yaptığım samimi bir muhabbeti aktardığım programın 4 dakikalık bölümünden 4-5 cümlemi kes kopyala yapıştır marifeti ile bağlamından kopararak 15 saniyelik video haline getirip hangi amaca hizmet ettiği sağduyu sahibi herkes tarafından bilinen haber sitelerine servis ederek Oda TV Halk TV, Now (FOX) TV’ de yayınlattıran yanaşıklarında kimler olduğunu bütün Aksaray biliyor.

Varlıklarını da, mal varlıklarını da bu camiadan edinmiş kurt postlu bu kuzular, geçmişte kayıt, kurgu, kumpas ve şantaj yoluyla yaptıkları itibar suikastlarını silah olarak kullanan FETÖ’nün Aksaray’daki kalıntıları olarak Ülkücülerin hafızasına hain olarak yazılmışlardır.

Seçim süreci boyunca talip oldukları Aksaray Belediyesinin 5 yıllık icraatlarına ve projelerine tek bir cümle kurmadan, görevlerinin gereği saha çalışmalarına Aksaray’daki salon kapasitesi slalomu ile başlayıp, emekli sloganı ile tamamlamış olanların hesapları yarına kalacak ama yanlarına kalmayacaktır. Liderimizin anlattığı ulu çınar ile Kabak hikâyesi gün gibi ortadadır, bu hareket dualıdır.

2019 ve 2024'te Aksaray’da Milliyetçi-Ülkücü harekete 2 defa çelme takan çekirgeler 2029’a ya can çekişerek girecek ya da hiç giremeyecek ve hareketin 60.yılında 3’üncü defa çelme takamayacak Aksaray Belediye başkanı ülkücü olacaktır.

Bütün Aksaray biliyor ki 6 yıldır Aksaray Milletvekili olarak memleketimin emeklisi ile esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle en çok muhatap olan, onlarla muhabbet eden hal hatır sorup hemhal olan, genel merkezimizin ve meclis grubumuzun yurt içi ve yurtdışı görevlendirmeleri haricinde her hafta sonumu Hasan dağının eteğinden, Ekecik’in tepesine, Eskilin en ücra yaylasından, Sarıyahşi’nin her dükkânına, Salı pazarından Aksaray’ın her Caddesinde elini sıkmadığım esnaf olmadığının, her cumartesi teşkilat binamızda asıl-vekil buluşması adı altında hemşerilerimin taleplerini dinlediğimi, danışmanlarımla birlikte dertlerine çare olmaya çalışırken hiçbir hemşerime partisini(memursa sendikasını) sormadığımı, samimiyetle çözüm üretmeye çalıştığı, çare bulmaya çabaladığımı, çat kapı gariban buluşmalarımın reklamını yapmadığımı Muhtarından azasına,  pazarcıdan patronuna tanıyan herkesin vicdanı bilir.

Ayrıca 9 yıl MHP Aksaray Merkez İlçe ve il başkanlığım,5 yıl Aksaray belediye meclis üyeliğim, 2009 Aksaray Belediye başkanlığı adaylığım dönemlerinde siyaset üzerinden asla ticaret yapmadığımı 2009 yılından itibaren 49 yıllık aile şirketimizin ticari faaliyetleri ile kardeşimin ve oğlumun ilgilendiğini, ayakkabı, iş ayakkabısı ve e-ticaret mağazalarımızda 24 çalışanımızın evine ekmek götürdüğü işletmemizi karalamaya yönelik kampanyaları, tersine tanıtımımıza katkı sağlamıştır.

Değerli dava arkadaşlarım son olarak kazanan tüm Belediye Başkanlarımızı kutluyorum. Önümüzdeki süreçte ikisi yeni olmak üzere 10 Belediye Başkanımızla birlikte önce ülkem sonra belediyem anlayışı ile, Ayırmadan ayrışmadan vatandaşlarımızla birlikte üretken belediyecilik kapsamında tüm projelerimizi hayata geçirmek, örnek belediye hizmetleriyle 2029 yılında Aksaray’daki 22 belediyeye de talip olmak için bugünden itibaren durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışacağız.

Cennet mekân Başbuğumuz Alpaslan Türkeş beyefendinin “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlar” sözünden hareketle bizi tanımayanlar kaygımızın milletimizin, kavgalarımızın devletimizin menfaati için olduğunu görerek öğreneceklerdir” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Köy Yolunda Kaza 4 YaralıÖnceki Haber

Köy Yolunda Kaza 4 Yaralı

Huzur ve Güven İçin Bayramda da DurmadılarSonraki Haber

Huzur ve Güven İçin Bayramda da Durmadıl...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar