Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Karacaer “Trafik Sorunu Tarih Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaer “Trafik Sorunu Tarih Olacak”
31 Mart yerel ve mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı olan Tuğrul Karacaer, hızla büyüyen ve gelişen şehirlerden olan Aksaray’ın en büyük sorunun trafik olduğuna dikkat çekerek bu sorunların çözümü noktasında hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

TÜİK verilerine göre 150 binin üzerinde araç varlığı ile TR71 bölgesinde birinci sırada yer alan Aksaray’da, trafiği çoğu zaman çileye döndüğünün altını çizen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, alt geçit ve hafif raylı sistem ulaşım projeleri ile bu sorunların tarihe karışacağını dile getirdi. Aksaray’ın ulaşım ağındaki problemlerine odaklandıklarını aktara Karacaer, “Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ulaşım projesini hak ediyor. OSB-Yeni sanayi Sitesi-Üniversite-Yeni Belediye-Hastane-Yeni Mahalle-TOKİ 3. Etap Hattını hafif raylı sistem projemiz ile Aksaray’a bağlayacağız. Şehrimizin trafik sorunlarına odaklanıyoruz ve özellikle akşam saatlerinde, yoğun trafiğe sahip olan Acem Caddesi ve Selçuk Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşağa Şehit Üsteğmen Gökhan Delen Alt Geçidini inşa edeceğiz. Ayrıca Alparslan Türkeş Bulvarını ve Acem Caddesini birbirine bağlayan kavşakta oluşan trafik sıkışıklığını gidermek için Alparslan Türkeş Alt Geçidi’ni inşa edeceğiz. Şehir merkezinde trafiğin kilitlenmesine neden olan Atatürk Bulvarı ve Acem Caddesini birleştiren 100’üncü Yıl Alt Geçidi’ni inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Projelerinin hayata geçmesi ile birlikte şehir trafiğinin nefes alacağını söyleyen Karacaer, “Aksaray her şeyin en iyisini hak ediyor. OSB ulaşım projemiz ile büyüyen şehrimizin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik ve ulaşım güvenliği sorunu tarihe karışacak. OSB ve Yeni Sanayi Sitesi’ni şehrimize bağlayan 11 kilometrelik yolda 3 ayrı alt geçit ve hafif raylı sistem projemiz ile trafik çilesini ortadan kaldıracağız.” dedi. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyenin Eğitim Merkezleri 1 Yılda 155 Bin 326 Kişiye Ev Sahipliği YaptıÖnceki Haber

Belediyenin Eğitim Merkezleri 1 Yılda 1...

"Üretici ve Tüketici El Ele Kampanyası" BaşlatıldıSonraki Haber

"Üretici ve Tüketici El Ele Kampanyası"...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar