Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

JASAT Göz Açtırmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JASAT Göz Açtırmıyor
Jandarma komutanlığı bünyesinde görev yapan JASAT dedektifleri başarılı çalışmalarını sürdürüyor. JASAT dedektifleri son yaptıkları çalışmalarda aranan 8 kişiyi daha yakalayarak tutuklanmalarını sağladılar.

Aksaray merkez başta olmak üzere tüm sorumlu oldukları alanlarda suç ve suçlularla mücadelelerini sürdüren il jandarma komutanlığı ekipleri denetim ve devriye görevlerini sürdürürken köy ve kasabaların suç olaylarının en aza indirildiği bölgeler olarak kalması adına çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda suç olayları önlenirken oluşan asayiş olayları da anlık sonuçlandırılarak sorumlular adliyeye sevk ediliyor.

Bölgelerindeki çalışmalarını hava ve iklim şartlarını gözetmeksizin yapan jandarma ekipleri Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile geçmiş dönemde işledikleri suçlardan dolayı haklarında verilen hapis cezaları kesinleşmesine rağmen teslim olmayarak firari duruma düşen şahısların yakalanması için jandarmanın özel ekibi JASAT dedektifleri ile yaklaşık 4 gün süren çalışmalarında; “Hükümlü veya tutuklunun kaçması, yağma, mala zarar verme ve hırsızlık” suçlarından hakkında “11 yıl ” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A.,

“Kasten yaralama” suçundan hakkında “3 yıl 1 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.U., “Hırsızlık” suçundan hakkında “8 yıl  9 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.T., “Dolandırıcılık” suçundan hakkında “3 yıl  11 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç., “Hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihmal etme” suçlarından hakkında “5 yıl 3 ay 10 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K.,

“Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan hakkında “3 yıl  9 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.K.,

“Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak” suçundan hakkında “1 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G.  

“Çocuğun cinsel istismarı” suçundan hakkında “5 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.H. isimli şahıs olmak üzere toplamda 8 kişiyi gözaltına aldılar. Gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrollerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.(Haber:E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AMEDSPOR'DAN ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN İLE DÖNÜYORUZÖnceki Haber

AMEDSPOR'DAN ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN İLE...

Niğde’den Çalınan Araç Aksaray’da BulunduSonraki Haber

Niğde’den Çalınan Araç Aksaray’da Bulund...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar