Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarmadan Milyonluk Uyuşturucu Operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan Milyonluk Uyuşturucu Operasyonu
Jandarma ekipleri bir adrese yaptıkları operasyonda piyasa değerinin bir milyon lirayı aştığı tahmin edilen yüklü miktarda uyuşturucu malzeme ele geçirdi.

Aksaray’da sorumlu oldukları alanlarda huzur ve güven için uygulama ve çalışmalarına devam eden jandarma ekipleri özellikle uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve kullanımı konusunda da istihbari çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile zehir savaşını kararlılıkla sürdüren jandarma istihbarat ekipleri bir şahsın uyuşturucu madde imalat ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler ihbara konu şahsı ve ikameti takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından eldeki deliller ışığında ikamete operasyon düzenleyen jandarma timleri olayın şüphelisi S.K.’yı gözaltına aldı. İkamette yapılan aramalarda ise; 113 gram kokain (Yaklaşık piyasa değerinin 900 bin lira olduğu tahmin edilen 15 adet satışa hazır fişek halinde), 1050 adet extacy hap, 1 adet hassas terazi, 23.950 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para, 10 gram kenevir tohumu,       1 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait olduğu değerlendirilen 12 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan S.K. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifade ve işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan S.K. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’ın Özel Lisesinin Eserleri Göz KamaştırdıÖnceki Haber

Aksaray’ın Özel Lisesinin Eserleri Göz K...

Cam Tavanına Kavuşan Vadide Yeni hedef 1,5 Milyon TuristSonraki Haber

Cam Tavanına Kavuşan Vadide Yeni hedef 1...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar