Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma 9 Suçluya Daha Geçit Vermedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma 9 Suçluya Daha Geçit Vermedi
Aksaray’da çeşitli suçlardan arama kaydı olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şüpheli jandarma ekiplerince yapılan başarılı çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgiye göre jandarma ekipleri il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlattı. JASAT timleri ve Asayiş ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında 19-24 Nisan tarihleri arasında 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. operasyonlar kapsamında kasten öldürme suçundan aranan ve hakkında 7 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.O., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.S., kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.D., çocuğun cinsel istismarı suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Ç., türk milletini, türkiye cumhuriyeti devletini alenen aşağılama suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ç., uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranan ve hakkında 10 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.A., hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ç.A., cebir tehdit veya hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.G. ve yağma, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, silahla tehdit suçlarından aranan ve hakkında 6 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.A. isimli şüpheliler gözaltı işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi. (Haber: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ihlara Vadisi Cam Teras Görsel Şölen Sunmaya HazırlanıyorÖnceki Haber

Ihlara Vadisi Cam Teras Görsel Şölen Sun...

İstediği Noktada İnemedi Dolmuş Şoförünü BıçakladıSonraki Haber

İstediği Noktada İnemedi Dolmuş Şoförünü...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar