Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma 3 Torbacıyı Daha Cezaevine Yolladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma 3 Torbacıyı Daha Cezaevine Yolladı
Jandarma ekipleri torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı başarılı çalışmalarda 3 kişiyi daha suçüstü yakalayarak adalete teslim etti.

Aksaray’da sorumlu bulunduğu köy, kasaba ve diğer kırsal alanlarda huzur ve güven için çalışmalarına devam eden jandarma komutanlığı ekipleri son yıllarda toplumun en büyük belası haline gelen uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin de önüne geçmek adına sorumluluk sahasında her türlü istihbari bilgiyi titizlikle değerlendiriyor.

Bu kapsamda aldıkları istihbarat ve Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile yaptıkları çalışmalarda merkez sınırları içerisinde 3 kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri 3 torbacıyı da takibe aldı. Yapılan takip ve toplanan deliller sonrasında operasyon için harekete geçen il jandarma komutanlığı ekipleri E.H., D.A. ve M.K. isimli 3 şahsı uyuşturucu ticareti yaptıkları sırada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Her üç şahsında üzerlerine ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 25 Gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 32 adet tabanca fişeği ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 4 bin 200 lira ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan 3 şüpheli Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki ifade ve diğer işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak Aksaray ceza infaz kurumuna teslim edildiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Öğrenciler Bilimsel Etkinliklerin ÖznesiÖnceki Haber

ASÜ’de Öğrenciler Bilimsel Etkinliklerin...

Ertürk “Pelinsu Kardeşime Her Konuda Kefilim”Sonraki Haber

Ertürk “Pelinsu Kardeşime Her Konuda Kef...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar