Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İyi Başladık Kötü Bitirdik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Başladık Kötü Bitirdik
3’üncü ligde şampiyonluk yarışını sürdüren temsilcimiz sezonun en önemli maçında kendi saha ve seyircisi önünde en yakın rakibi olan Kepez belediyesporla 2-2 berabere kalarak son 6 haftaya rakibinin 2 puan önünde lider olarak girdi.

3’üncü ligde şampiyonluk yarışını sürdüren temsilcimiz sezonun en önemli maçında kendi saha ve seyircisi önünde en yakın rakibi olan Kepez belediyesporla 2-2 berabere kalarak son 6 haftaya rakibinin 2 puan önünde lider olarak girdi.

Teknik direktör yönetiminde ligin 2’inci yarısında aldığı başarılı sonuçlar ile liderlik koltuğuna oturan ve geçen haftaki Hopa maçına kadar 8’de 8 yapan Aksaray belediyespor ligin kaderini belirleyecek maçta kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibi Kepez belediyesporu konuk etti. Rakibinin 2 puan önünde lider olan Aksaray belediyespor mutlak galibiyet için çıktığı mücadelede 75’inci dakikaya kadar 2-0 önde götürdüğü maçta rakibnin 2 dakikada attığı 2 gale engel olamayınca sahadan 2-2’lik skorla ayrılarak ligin bitimine son 6 hafta kala fırsatı elinin tersiyle itti.

Dağılgan stadyumundaki sezonun en önemli maçına Kepez belediyespor karşısında Batuhan Yılmaz, Erdi Bakırcı, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Hasan Gündoğdu ,Tunahan Dikişçi, Ali Mert Işık, Sefa Aksoy, Tahsin Hacımustafaoğlu, Aykut Sarıdoğan, Nurullah Serbest on biriyle sahaya çıkan Aksaray belediyesporu taraftarı da yalnız bırakmadı. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren kontrollü oyununu sürdüren Aksaray belediyespor mücadelenin 24’üncü dakikasında Hasan Gündoğdu’nun kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Maçta ilk yarıda başka gol olmayınca Aksaray belediyespor soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti. Mücadelenin ikinci yarısına da saha, seyirci ve skor avantajı ile çıkan Aksaray belediyespor 64’üncü dakikada Mustafa Kayabaşı’nın attığı gol ile skoru 2-0’a getirdi.

2-0’lık skoru korumak için mücadele eden temsilcimiz 75’inci dakikada Kepez belediyesporlu Ali Sinan Gayla’nın golüne engel olamayınca skor 2-1’e geldi. Bu golden 2 dakika sonra 77’inci dakikada M.Kaan Türkmen’in kaydettiği golle skor 2 dakika içerisinde 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kepez belediyespor Aksaray’dan 1 puanla ayrılırken Aksaray belediyespor ligin bitimine 6 hafta kala büyük bir avantajı yitirdi.

TFF 3’üncü lig 3’üncü grupta 59 puanla liderliğini sürdüren temsilcimiz 16 Nisan Pazar günü ligin orta sıralarındaki İstanbul ekibi Tepecikspor ile karşılaşırken en yakın takipçisi 57 puanla 2’inci sıradaki Kepez Belediyespor da kendi sahasında Hopaspor’u konuk edecek. (Haber: Cumali DAĞ)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Üç Enstitüye Dokuz Yeni Program AçıldıÖnceki Haber

ASÜ’de Üç Enstitüye Dokuz Yeni Program A...

Vali Aydoğdu Askerlerin Sahur Sofrasına Misafir OlduSonraki Haber

Vali Aydoğdu Askerlerin Sahur Sofrasına...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar