Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İttifak Ortaklarının Aday Tanıtım Toplantılarında 31 Mart Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İttifak Ortaklarının Aday Tanıtım Toplantılarında 31 Mart Coşkusu
Cumhur ittifakının 2 büyük ortağı Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin aday tanıtım toplantılarında 31 Mart seçim startı resmen verilmiş oldu.

31 Mart belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve mahalle muhtarlıkları için seçim takviminde geri sayım devam ederken Aksaray’da seçim startı il, ilçe ve beldelerdeki adayların belirlenmesiyle resmen verilmiş oldu.

Daha önceden ilçe ve belde adaylarını açıklayan Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi ile geçtiğimiz Perşembe akşam saatlerinde ilçe ve belde adaylarını açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi 31 Mart’ta yarışacak adaylarını partilileri ile buluşturdu.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Atatürk kapalı spor salonunda aday tanıtım toplantısında daha önceden açıklanan il belediye başkanı Evren Dinçer ile son gün açıklanan ilçe ve belde adaylarını partiler ile buluşturan Ak Partide programa Ak Parti genel başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, geçmiş dönem Ak Parti il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Programda partililere seslenen milletvekilleri ve parti yöneticileri 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerken ilçe ve beldelerden gelen adayların yakınlarının coşkusu renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

İttifak ortakları gibi adaylarını haftalar öncesinden belirleyen ve kamuoyuna açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi de aday tanıtım programı için Aksaray kapalı spor salonunu tercih etti. Pazar günü saat 14:00’da yapılan aday tanıtım toplantısına MHP genel başkan yardımcısı ve Sakarya milletvekili Muhammet Levent Bülbül, milletvekili Ramazan Kaşlı, Yozgat milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Konya milletvekili Konuray Koçak, Niğde milletvekili Cumali İnce, Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk, geçmiş dönem parti yöneticileri ile partililer katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan parti yöneticileri 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek davetlilerden seçimler için gece gündüz demeden çalışma sözü aldılar. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demirci Belediye Başkanı Bozlak Tek Derdimiz Demirci ve DemirciliÖnceki Haber

Demirci Belediye Başkanı Bozlak Tek Derd...

Amatör Maçta Çıkan Kavgada 2 Futbolcu YaralandıSonraki Haber

Amatör Maçta Çıkan Kavgada 2 Futbolcu Ya...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar