Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İç Sahada 1-1 Eriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İç Sahada 1-1 Eriyoruz
Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Aksaray belediye spor bitime 3 hafta kala karşılaştığı ve Kepez mücadelesinin sonucuna göre şampiyonluk maçı olan Bursa Yıldırım ile 1-1 berabere kalırken iç sahadaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

TFF 3’üncü lig 3’üncü gurupta şampiyonluğun en büyük favorisi olan Aksaray belediye spor geçen hafta Arguvan sporun ligden çekilmesi nedeniyle hükmen aldığı 3 puanın ardından bitime 2 hafta kala ligin 8’inci sırasındaki Bursa Yıldırım sporu konuk etti. Ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibini Dağılgan stadyumunda ağırlayan Aksaray belediye spor sahaya; Batuhan Yılmaz, Erdi Bakırcı, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Hasan Gündoğdu, Ali Mert Işık, Sefa Aksoy, Doğukan Özçimen, Tahsin Hacımustafaoğlu, Aykut Sarıdoğan, Nurullah Serbest on biriyle çıktı. Aksaray belediye spor ilk yarının 9’uncu dakikasında Nurullah’ın kaydettiği gol ile skoru 1-0’a getirdi. Skor avantajını ele geçiren Aksaray belediye spor kontrollü oyunu ile ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

Mutlak 3 puan için sahaya çıkan ve şampiyonluk için en yakın takipçisi Kepez maçından haber bekleyen Aksaray belediye spor karşılaşmanın 2’inci yarısında kontrollü oyununu sürdürse de Bursa Yıldırım sporlu Doğanay Kılıç’ın 53’üncü dakikada attığı gole engel olamayınca skor 1-1’e geldi. Bu dakikadan sonra galibiyet için ataklarını sıklaştıran Aksaray belediye spor 82’inci dakikada BatuhanYılmaz’ın kırmızı kart ile oyun dışı kalması ile kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele etti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da aradığı golü bulamayan temsilcimiz yine şok bir puan kaybı ile sahasında 1 puana razı oldu. Şampiyonluk yolundaki tek rakibimiz Kepez belediye spor da son haftalarda olduğu gibi rahat galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyerek aradaki puan farkını bitime 2 hafta kala 1’e indirdi. Kepez önümüzdeki hafta ligden çekilen Arguvan maçı nedeniyle 3 puanını hanesine yazdırırken Aksaray belediye spor da Tokat temsilcisi Erbaa spor karşısında 3 puan arayacak. Aksaray belediye spor kalan 2 maçını da kazandığı taktirde 2’inci lige yükselecek. (Haber: Cumali DAĞ/ Fotoğraf: Ramazan KOÇ)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Vurgunda İddianame HazırÖnceki Haber

Büyük Vurgunda İddianame Hazır

MHP’den Ortaköy ÇıkartmasıSonraki Haber

MHP’den Ortaköy Çıkartması

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar