Reklamı Geç
İrfan Çıtak
Aksaray
DOLAR32.3974
EURO35.2937
ALTIN2250.8

“Gençlerin Gözdesi "Aksaray Bilim Merkezi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Gençlerin Gözdesi "Aksaray Bilim Merkezi"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri “Belediye Başkanımızı Gençlere Yönelik Projelerinden Dolayı Tebrik Ediyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve akademisyen Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir’in Aksaray’a yaptığı ziyaretler kapsamında Aksaray Valiliği’ni, Aksaray Belediyesini, Ak Parti Aksaray İl Başkanlığını ve Genlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız yaptıkları ziyaretlerin ardından Aksaray Bilim Merkezini gezdiler.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri’ye, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’e, Gençlik Kolları başkanı Şükrü Öztürk’e, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat’a, Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir’e, Belediye Meclis Üyelerine ve beraberindeki misafirlerine Aksaray Bilim Merkezinin faaliyetlerini aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Aksaray Bilim Merkezinin gençlerin kendilerini teknoloji, uzay bilimleri ve birçok teknik konuda geliştirebilecekleri şekilde dizayn edildiğini vurguladı. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Aksaray Bilim Merkezinin faaliyetlerini son derece başarılı bularak Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti.

“BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ BAŞKANI ÖMER İLERİ “NET KONUŞALIM” PROGRAMINDA GENÇLERLE BULUŞTU “

Aksaray Bilim Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, “Net Konuşalım” programında gençlerle buluştu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Net Konuşalım” programının moderatörlüğünü Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız üstlendi. Gençlerle soru cevap şeklinde yapılan programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları başkanı Şükrü Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Net Konuşalım” programında gençlere deneyimlerini aktaran Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir, “Milli teknoloji” ve “Milli Enerji” konusunda bilgiler verirken Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ise konuşmalarında şu ifadeleri kullandı; "Dijital dönüşüm sürecinden geçen Türkiye'de, bu sürecin daha öngörülebilir olması için kurulduk. Bu noktada siyaset üretme konusunda işlevsel olacağız. 3 temel faaliyet alanımız olacak. Bunlarda ilki partimizin bilişim sistemlerinin çıtasını yükseltmek ve orada teknolojik yatırımlar yapmak. AK Parti zaten kurulduğu günden bugüne Türkiye'de teknolojiyi en iyi kullanan partidir. Bu liderliği pekiştirecek hamleler içerisinde olacağız, yakın gelecekte. Diğer bir faaliyet alanımız ise gençlerle etkileşim içerisinde bulunmak."

"Türkiye teknolojik olarak büyük bir sıçrama gerçekleştiriyor"

Kentte gençlerle bir araya gelerek, bilgi ve iletişim teknolojileri kapsamında sohbet edeceklerini ifade eden İleri, Gençlere Türkiye'nin dijital geleceği noktasında fikir vermek amacıyla programlar düzenlediklerini anlattı.

İleri açıklamasını şöyle devam ettirdi:

"Türkiye'nin dijital geleceğini planlamak için birçok devlet organı gece gündüz çalışıyor. Bizler de bu durumu gençlere anlatıyor olacağız. Gençlerden geleceğe ümitle bakmalarını istiyoruz. Türkiye'nin önünün açık olduğuna tüm samimiyetimle inanıyorum. Bunun yanında bilişim sektörünü de dinliyor onlarla toplanıyor, fikirlerini alıyor ve değerlendirmelerine kulak veriyoruz. Türkiye teknolojik olarak büyük bir sıçrama gerçekleştiriyor. Hangi alana bakılırsa bu ilerleme net olarak gözüküyor. Savunma sanayi bunların sadece bir örneği. Gerek girişimciler açısından gerek KOBİ'ler açısından hakikaten ortaya çıkan ürünleri gördükçe insan mutlu oluyor." Dedi. (Basın Bülteni)

Datakale.Net İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu Tacirinin Bahçeye Gömdüğü Zulayı “Kaput” BulduÖnceki Haber

Uyuşturucu Tacirinin Bahçeye Gömdüğü Zul...

Şenlik, Uçurtma Etkinliğiyle TamamlandıSonraki Haber

Şenlik, Uçurtma Etkinliğiyle Tamamlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar