Gazzeli Şehitler Yaya Üst Geçidi Projesinde Sona Yaklaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazzeli Şehitler Yaya Üst Geçidi Projesinde Sona Yaklaşıldı
Aksaray Belediyesi’nin Tacin Mahallesi’nde E-90 Karayolu üzerinde yapımını sürdürdüğü “Gazzeli Şehitler Yaya Üst Geçidi” projesinde sona yaklaşıldı.

Çelik konstrüksiyon montajı tamamlanan üst geçitte, ferforje montajı, asansör ve yürüyen merdiven montajı ile cam kaplama çalışmaları devam ediyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken üst geçit, çift taraflı asansör ve yürüyen merdiven sistemi, LED aydınlatma, güvenlik kameraları ve sağlam çelik konstrüksiyon yapısıyla özellikle engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin güvenli ve konforlu şekilde geçişini sağlayacak.

 

 Yaklaşık 46 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde planlanan yapı, yoğun araç trafiğine sahip bölgede yaya güvenliğini artırmanın yanı sıra trafik akışını düzenlemeye de katkı sunacak. Başkan Dr. Evren Dinçer, yaya üst geçitlerinin can güvenliği açısından hayati önem taşıdığını belirterek, “Trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde yaya geçişlerini güvenli hale getirmek önceliklerimiz arasında. Söz verdiğimiz projeleri hayata geçirerek şehrimize değer katıyoruz” dedi.

 

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının ardından kısa sürede hizmete açılması planlanan Gazzeli Şehitler Yaya Üst Geçidi, hem şehir estetiğine hem de ulaşım konforuna önemli katkılar sağlayacak.(Belediye basın bülten)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi’nin Mobil Kuaför Hizmeti Gönüllere Dokunmaya Devam EdiyorÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi’nin Mobil Kuaför Hizm...

Tek Taraflı Motosiklet Kazasında Sürücü Hayatını KaybettiSonraki Haber

Tek Taraflı Motosiklet Kazasında Sürücü...

Haber Yorumları

  • Abdullah09-08-2025 14:51

    Ulan yapmayın bişey. Eziyet dışında bildiğiniz yok. Bi köprü kaç ayda yapılır. Bi yol kaç ayda onarılır.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar